Milyen olcsó, finom és egészséges tízóraikat tudtok, amit el lehet vinni iskolába is?
Röviden annyi a történet, hogy egy hónapon keresztül kb. 1300-1400Ft-ból kell megoldanom a tízórait. Sajnos elég válogatós vagyok, nem szeretem a felvágottakat és a margarint sem igazán kedvelem.
Viszont nem sok a pénz, tehát péksütit vagy ilyesmit nem tudok venni. Puszta zsömlét meg nem lenne nagy kaland minden nap enni.
A kérdés egyértelmű szerintem, minél több tippet, tanácsot várok. :)
Köszönöm.
Az az igazság, tegnap anyukám eléggé begurult, mert kaptam tőle pénzt, mert utaztam, hogy legyen buszra. Viszont a pénz nagyrésze megmaradt, de nem adtam neki vissza rögtön, mert dolgozott, én meg itthon voltam, pakolásztam és elfelejtődött. És azt mondta anyum, hogy most már ne adjam vissza neki a pénzt, hanem oldjam meg abból a kajámat szeptemberbe. Kb. 1300-1400Ft-ról van szó.
Viszont most elég sok jó ötletet kaptam, ráadásul elég sok minden szokott itthon lenni, tehát valahogy majd csak megoldom, pár száz forintot meg hozzá teszek, ha kell. De gondolom nem fogja azt mondani anyum, hogy menj és vegyél magadnak almát, ezt nem viheted el.
10-es vagyok!Q
Aki lepontozott megmondaná, hol van a számításban a hiba?
Adjátok itt a nagy tanácsokat egyebeket, hogyan lehet kihozni minimum 20 napon keresztül 1300-1400 Ft-ból az uzsit?
Aki nekem azt mondja, hogy azért pontozott le, mert ki lehet hozni, ugyan írja már ide, hogy hol vásárol és mit mennyiért kap meg?
VÁROM A VÁLASZT, (ellenkező esetben csak szemétkedik a lepontozással!)
fél kilo toast kenyér 180ft pl az auchanba, tescoba ez kb 22-24szelet szóval 5 napon keresztül 2szendvicset tudsz vinni ez 4 szelet kenyér és még marad is ha 4 héten át veszel akkor durván kb 700ft
májkrém 40ft ebből 2 napra kijön simán ebből kb veszel 5 konzervet ami 200ft
otthonról viszel hozzá paprikát, uborkát
tömlős sajt sissy-penny 100ft ez is több kenyérre elég
szeletelt sajt 1csomag 200ft
5 főtt tojás 200ft
ez kb 1400ft
de ha nem így osztod be
joghurt, kefír, otthon tudsz sütni valamit, zabpehelyből, olcsóbb müzlik tejjel vagy kásának, otthonról hozzá gyümölcs, tejberizs, pufirizs
napi 70ft
tescoba, auchanba zsemle kb 15ft napi 2-30ft és 1 májkrémkonzerv 40ft otthonról hozzá paprika
tesco natur joghurt 50ft hozzá 1 kifli 20ft
pufirizs, pufibúza 70ft ha van otthon viszel hozzá gyümit és vagy joghurtot
zsemle 20ft hozzá egy 2tojás 50ft
Attól függ, az illető hol lakik.
Nálunk egy zsemle (akárhol is) 30 Ft, 1 kg kenyér (a legolcsóbb is 220.- Ft).
Vidéki kisváros:
És most pontozzatok le, vagy ebből hozd ki havi 1300-1400 Ft-ból!!!!!!
Előző vagyok!
Mindig azt mondom, de nem hiszitek el: Pesten sokkal könnyebb olcsó kaját vásárolni, mint vidéken, kisvárosban!
Köszönöm a válaszokat! :)
Egyébként melegszendvics alatt én is a szendvicssütőset értettem, azt nagyon-nagyon szeretem. Ezt tuti ki fogom próbálni. Mi pl. a lidlben szoktunk toast kenyeret venni, mert az finom is és tök jó melegszendvicsnek, azt hiszem 170 Ft körül van, de csak fél kilós. A zsömle, ahol venni szoktuk 20 Ft körül van.
Mindegy valahogy megoldom, hiszen, amikor rövidebb napom van, nem kell olyan sok kaja, mert hamarabb ebédelek. Tavaly is volt olyan napom, amikor 8 órám volt, meg volt, amikor csak 5. Ilyenkor természetesen nem kell annyi kaja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!