Milyen olcsó, finom és egészséges tízóraikat tudtok, amit el lehet vinni iskolába is?
Röviden annyi a történet, hogy egy hónapon keresztül kb. 1300-1400Ft-ból kell megoldanom a tízórait. Sajnos elég válogatós vagyok, nem szeretem a felvágottakat és a margarint sem igazán kedvelem.
Viszont nem sok a pénz, tehát péksütit vagy ilyesmit nem tudok venni. Puszta zsömlét meg nem lenne nagy kaland minden nap enni.
A kérdés egyértelmű szerintem, minél több tippet, tanácsot várok. :)
napi 1300-1400?
vagy mennyi időre ennyi?
nagytesco van a közelben? Pékség része most nagyon jó lett minőségben is.
Kalács 250Ft,3 napra elég(meg se száradt).
Süss otthon minipizzát,2-3 napra az is jó,kevésből kihozható.
Első, a kérdésben már írtam: "egy hónapon keresztül kb. 1300-1400Ft-ból kell megoldanom a tízórait."
Napi 1300Ft-ból nem lenne nehéz megoldani a tízórait.
Köszönöm az ötleteket, én pufi rizsre, meg búzára gondoltam, az sem annyira drága, mellé gyümölcs, ami lesz itthon. A sütés jó ötlet, végülis tudok pizzás csigát, kakaós csigát, lekváros kiflit, pogácsát csinálni stb.
Zsemlébe tehetsz tojáskrémet különféle ízesítésekkel (pl. piros arannyak, mustárral, zöldhagymával stb.)
Lekvárral megkent vajas kifli?
Sok-sok alma.
Vegyél egy fej salátát, egy hétig minden szendvicsbe tudsz tenni. (Eláll a hűtőben, ha egy kis tálba teszel vízet és beleállítod, mint egy virágvázába.)
A melegszendvicset nagyon, nagyon szeretem, de hidegen is finom? Mert én mindig melegen eszem, úgy imádom.
A körözött és egyéb ilyen krémek jó ötlet, talán kipróbálom. :D
Nem igazán fogsz tudni kijönni belőle, mert 2 db. zsömle kerül kb. 60-70 Ft-ba.
Ha kenyeret veszel, abból is 1 kg-ot veszel (= 1 hétre kb. 12-14 szelet) cca 250.- - 300.- Ft/hét, az önmagában egy hónapban viszi az 1300.- Ft-ot.
Tehát akár zsömle, akár kenyér, a havi keretből már nem futja, hogy még tegyél is a tetejére valamit.
Ezek alapján adhatjuk az ötleteket, de vagy még máshonnan kispórolsz hozzá pluszba valamennyi összeget, vagy a síma zsömlénél, kenyérnél többre nem fogja futni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!