Hogy készítitek a bundáskenyeret, hogy nem csucsog a zsírban, olajban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 22:05
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így fogok tenni!
2012. aug. 8. 23:53
12/15 doboszoli válasza:
Nyugodtan sütheted bő zsiradékban, de az forró legyen, hogy összekapja a tojást, így a kenyér nem szívja magába.
Ha készen van, lecsorgatni, és papírtörlőre szedni, ahogy fentebb -nagyon okosan- javasolták.
13/15 anonim válasza:
mindenképp 2-3 napos kenyeret használj, és abból is olyan tömör fajtát, nem azt a felfújt lukacsost.
és az olaj legyen jól felhevitve.
14/15 anonim válasza:
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2012. aug. 9. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!