Ti hogy készítitek a kókuszgolyót?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert barátnőm tök máshogy csinálta, mint én, és kíváncsi vagyok, ki hogy szokta. Milyen hozzávalókkal. :)2012. júl. 31. 14:25
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
darált keksz, koffeinmentes kávé (feloldva), kakaópor, házi sárgabarack lekvár, tej, esetleg darált dió, rum
a masszából apró golyók, majd kókuszba forgatás
3/12 anonim válasza:
Mi is így, mint az első, de nem teszünk bele semmilyen lekvárt, és rum helyett rumaromát használunk.
Nagyon finom. :)
4/12 anonim válasza:
Darált dió, porcukor, darált keksz, vaj/margarin, tej, rumaroma, kakaópor, meggy a közepébe.
5/12 anonim válasza:
És persze kókuszreszelék.
4-es voltam.
6/12 anonim válasza:
Mint az első recept, csak én kihagyom a lekvárt és a rumot. És bele a meggy. Ha bulira csinálom, akkor előtte pár nappal a meggyet pálinkába áztatom.
7/12 anonim válasza:
ezzel a legegyszerübb, mindig ezzel csinálom, és benne van minden
8/12 anonim válasza:
teavaj
daráltkeksz (detki)
meggybefőtt leve
magozott meggy
rum
porcukor
kókuszreszelék
9/12 anonim válasza:
előző vagyok
a holland keserű kakaópor kimaradt
:)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigi válaszokat.
2012. júl. 31. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!