Cigánypecsenyét hogyan készítitek?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni! Páromat lepném meg vele, és még sosem csináltam. Ha étterembe megyünk legtöbbször ezt kéri, és most szeretném meglepni!! Előre is köszi a válaszokat !!
Esetleg még ötleteket adhattok hogy milyen desszertet csináljak utána?
2011. márc. 3. 09:51
1/3 anonim válasza:
Én szalonnából szoktam "kakastaréjt" (bevagdalt füstölt szalonna csíkok) sütni, ennek a zsírjában szoktam hirtelen kisütni az előzőleg kiklopfolt, besózott-borsozott tarjaszeleteket amiket sütés előtt lisztben megforgatok. Sütés után még forrón megkenem összetört fokhagymával, szórok rá kis pirospaprikát, és ráteszem a szalonna szeleteket.
2/3 anonim válasza:
Szinte ugyan úgy mint az első válaszoló,a különbség csak annyi ,hogy én paprikás lisztbe forgatom a húst.
3/3 anonim válasza:
kiklopfolt comb vagy tarja szeleteket sózom, borsozom, zúzott fokhagymával bedörzsölöm, lefedhető dobozban egymásra pakolom. Minden réteg közé egy korty tejet löttyintek és hűtőben 3-4 órára, de akár egy napra is állni hagyom. Sütés előtt lisztbe forgatom és kevés zsírban vagy olajban kisütöm. A tejtől sokkal puhább, omlósabb lesz a hús, minden frissen sültnek jót tesz pár óra tejben és fűszerben ázás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!