Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Cigánypecsenyét hogyan készíti...

Cigánypecsenyét hogyan készítitek?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni! Páromat lepném meg vele, és még sosem csináltam. Ha étterembe megyünk legtöbbször ezt kéri, és most szeretném meglepni!! Előre is köszi a válaszokat !!

Esetleg még ötleteket adhattok hogy milyen desszertet csináljak utána?


2011. márc. 3. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én szalonnából szoktam "kakastaréjt" (bevagdalt füstölt szalonna csíkok) sütni, ennek a zsírjában szoktam hirtelen kisütni az előzőleg kiklopfolt, besózott-borsozott tarjaszeleteket amiket sütés előtt lisztben megforgatok. Sütés után még forrón megkenem összetört fokhagymával, szórok rá kis pirospaprikát, és ráteszem a szalonna szeleteket.
2011. márc. 3. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szinte ugyan úgy mint az első válaszoló,a különbség csak annyi ,hogy én paprikás lisztbe forgatom a húst.
2011. márc. 3. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
kiklopfolt comb vagy tarja szeleteket sózom, borsozom, zúzott fokhagymával bedörzsölöm, lefedhető dobozban egymásra pakolom. Minden réteg közé egy korty tejet löttyintek és hűtőben 3-4 órára, de akár egy napra is állni hagyom. Sütés előtt lisztbe forgatom és kevés zsírban vagy olajban kisütöm. A tejtől sokkal puhább, omlósabb lesz a hús, minden frissen sültnek jót tesz pár óra tejben és fűszerben ázás:)
2011. márc. 3. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!