Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kávét isztok reggelire...

Milyen kávét isztok reggelire és hogyan készítitek el?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne milyen márkájú a kávé? Erős gyenge?Miért azt szereted? Melyiket nem?
2009. júl. 30. 08:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Én erős sűrű rövid kávét iszom, amolyan olasz eszpresszót.Nekem EZ a kávé.Kiráz a hideg a mosogatólé híg amerikai-osztrák sz@roktól.A kávé maga Omnia,ez a legrosszabb, amit még megiszunk, de gyakran veszek különleges kávékat.
2009. júl. 30. 09:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Piros Segafredo, annak van a legfinomabb íze szerintem. Nem túl erősre főzzük, én két cukor + pici tej, férjem üresen issza.

A Tschibokat nem szeretem, meg az ilyen olcsóbb karaván, meg nem tudom mik.

Még finom a zöld jacobs és az egyik omnia, ami elég drága, nem jut eszembe a neve.

A segafredo is elég drága, de itt nálunk a piacon árulják az egyik üzletben 400 ft a 25 dekás.

2009. júl. 30. 09:26
 3/12 anonim ***** válasza:
A márka az mindig más.Én mindig 2 vagy 3 esetenként 4 cukorral és teszínhabbal iszom.A habra meg szórok egy kis kakaót.
2009. júl. 30. 09:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Hétköznaponként Nescafe-t. Ha nagyon meleg akkor egy pici tejjel. Hétvégén viszont Omniát főzünk. De mi alapból sok kávét iszunk.
2009. júl. 30. 09:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi Douwe Egberts Karaván-t iszunk. Finom zamatú, friss aromája van, ennél nem érzünk mellékízt.

Közepes kávét szoktunk főzni.

2009. júl. 30. 10:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Én van amikor Nescafe-t iszom,tejjel.De legtöbbször jeges kávét,tejeskávét iszom.Egy nagy poharat majdnem tele öntök tejjel,majd egy pici kávét öntök még hozzá,épp csak annyit,h ilyen krém színe legyen.Ezután teszek bele egy-két jégkockát,vagy nem:)a tetejére pici tejszínhab.cukor nélkül iszom:)
2009. júl. 30. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én Tchibo Exclusive-t szoktam venni, nagyon szeretem az aromáját. Egy cukorral és kávétejszínnel szoktam inni, enélkül nem tud elindulni a nap.
2009. júl. 30. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:
A márka mindig másmilyen, az elkészítése ugyanaz: kávéfőzőben lefőzöm jó feketére, öntök hozzá tejet és mézzel vagy néha nádcukorral édesítem.
2009. júl. 30. 11:16
 9/12 anonim válasza:
Márka változó de közepes árfekvésű, néha segafredó. Kávéfőzőben lefözzük édesítő két kanál cukornak megfelelő és tej. hétvégén vagy ha nem kell "felébredni" akkor nem kávézikegyikünk sem, vagy csak ritkán de akkor inkább sok sok tejjel tejeskávé.
2009. júl. 30. 11:35
 10/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert a párom megszokta a Palomát tejeskávéba neki mindegy, de nekem nem ízlik. Mindig nagy kiszerelést veszünk,tovább tart. Szóval írjatok még ki hogy szerti, mégsem kóstolhatom végig az összeset...
2009. júl. 30. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!