Bundáskenyeret /bundás kenyeret (? ) / szoktatok strandra vinni szendvics helyett? Nem túl veszélyes?
Többektől olvastam/ hallottam, hogy hűtőtáska híján reggel kisütik a bundáskenyeret, aztán viszik magukkal a strandra, mert azt langyosan is jól esik megenni, nem úgy, mint pl. a szalámis szendvicset.
De a bundáskenyér nem túl veszélyes a tojás miatt?
Aztán arra is gondoltam, hogy hiszen rántott cuccokat, pl. rántott patiszont, rántott húst is szokott az ember kivinni, és hát annak a panírjában is ott a tojás + kenyér.
A tojás miatt ne vigyél a strandra bundás kenyeret, ha nem akarsz kórházba kerülni!
Szerintem veszélyes.
Akkor inkább téliszalámis szendvics, vagy üres kifli + dobozos májkrém, zöldségek...
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenki kap egy zöld kezet.
Ha jó alaposan átsütöm, hogy ne folyjon a közepe, akkor szerintem kibír egy délelőttöt. Reggel 7-kor sütöm, és déli 11-12 óra körül el is lenne fogyasztva. Természetesen addig sem a tűző napon állna, hanem jól becsomagolva a hátizsákban.
A rántott kajákból indulok ki, télen-nyáron azokat hurcoljuk kirándulásra, utazásra, és a panír szintén tojás -ami persze jól meg van sülve.
Na jó, még átgondolom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!