Újrafagyasztani veszélyes?
Figyelt kérdés
A barátnőmék ma újrafagyasztottak kockára vágott, feltételezem sertéshúst. Csütörtökön azt szándékozzák elkészíteni. Úgy tudom, romlik a hús minősége ettől, és fokozott a kockázata a szalmonella fertőzésnek is.2011. szept. 4. 15:33
2/2 anonim válasza:
Jól tudod! vannak bacik amik nem fagynak meg csak elszenderednek, aztán kiolvadva eszméletlen gyorsan szaporodnak. És különben is, a kaja nem akkor romlott ha büdös, színes, az csak hab a tortán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!