Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Újrafagyasztani veszélyes?

Újrafagyasztani veszélyes?

Figyelt kérdés
A barátnőmék ma újrafagyasztottak kockára vágott, feltételezem sertéshúst. Csütörtökön azt szándékozzák elkészíteni. Úgy tudom, romlik a hús minősége ettől, és fokozott a kockázata a szalmonella fertőzésnek is.
2011. szept. 4. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon nem hangzik jól.
2011. szept. 4. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Jól tudod! vannak bacik amik nem fagynak meg csak elszenderednek, aztán kiolvadva eszméletlen gyorsan szaporodnak. És különben is, a kaja nem akkor romlott ha büdös, színes, az csak hab a tortán!
2011. szept. 4. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!