Hogy készítitek a bundáskenyeret, hogy nem csucsog a zsírban, olajban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 22:05
2/15 A kérdező kommentje:
Minimális olajban sütöm, teflonban, és így is nagyon megszívja magát.
2012. aug. 8. 22:11
3/15 anonim válasza:
Én is teflonban sütöm ki, kevés olajon, és hirtelen, plusz papírtörlővel leitatgatom róla az olajat, miután kivettem.
4/15 anonim válasza:
Talán túl friss a kenyér,amit felhasználsz,vagy nem elég forró az olaj,amikor beleteszed.
5/15 A kérdező kommentje:
22:12 Simán csal teszel alá papírtörlőt, vagy rá is nyomkodod?
2012. aug. 8. 22:14
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Két vagy három napos kenyérből szoktam készíteni.
2012. aug. 8. 22:15
7/15 anonim válasza:
Elősütni egy szendvicssütőben, utána rátenni egy teflonsütőre és rá a tojást. Ez abszolúte olajmentes.
8/15 anonim válasza:
Rá is nyomkodom. Nem szokott beleragadni.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. aug. 8. 23:29
10/15 anonim válasza:
én mindig felitatom utána papírtörlővel az olajat róla,ennyi elég:) Alapból arra rakom rá a kész kenyereket,és utána még átnyomkodom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!