Mivel tudom feldobni a bundáskenyeret?
Figyelt kérdés
Ne ilyen extra dolgokat írjatok. Csak ami minden háztartásban megvan, gyors és finom vacsit szerenék boltba szaladgálás nélkül :)2011. dec. 14. 17:12
1/16 anonim válasza:
Én reszelt sajot teszek rá, és/vagy tejfölt, fincsi nagyon. Van hogy csak pirosaranyat nyomok rá pöttyökben. Vagy vékonyra szelt bacon kockákat teszek a tojásba és abba forgatom a kenyeret. Néha kecsapot teszek rá. Hírtelen most ennyi jutott eszembe, mert nálunk sajnos ritkán készül a gyomor betegségem miatt.
4/16 anonim válasza:
Tegyél közé sajtot sonkát vagy kolbászt, süsd össze kicsit melegszendvicsütőben majd bundázd be a tojással és süsd ki. Vagy ugyanez lehet zöldfűszeres sajtkrémmel is.
6/16 anonim válasza:
Reszelt sajtot a tojásba
De ha zúzott fokhagymát kavarsz bele, akkor viszont egy pikáns ízt kapsz.
:D
Egyébként pedig legkönnyebb a serpenyővel. :))
7/16 anonim válasza:
Bundás kenyér mellé ajánlom a kutyatépot.
8/16 doboszoli válasza:
Barom!!
Kend be májkrémmel, és ragaszd össze, utána tedd a tojásba!
A jelző az utolsó válaszolónak szól!!
9/16 anonim válasza:
A reszelt sajt tényleg jó rá, de még akkor szórd a tetejére mikor forró, mert úgy szépen ráolvad. Én néha megkenem majonézzel, vagy mustárral.
10/16 anonim válasza:
Tegyél a tojásba fűszereket: pl fokhagyma, bazsalikom, oregánó vagy kakukkfű. Esetleg snidling.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!