Mivel tudom feldobni a bundáskenyeret?
Figyelt kérdés
Ne ilyen extra dolgokat írjatok. Csak ami minden háztartásban megvan, gyors és finom vacsit szerenék boltba szaladgálás nélkül :)2011. dec. 14. 17:12
11/16 anonim válasza:
fokhagymával szoktam, de nem belekeverve, hanem a kész bundáskenyérre rávagdosva.
13/16 bumbi02 válasza:
nekem ha bundáskenyér:
a, natúr + mellé ketchup
b, bazsalikomos tojásba forgatom + mellé ketchup
c, sajt sonka két szelet kenyér közé, és így kisütni + mellé ketchup
:)
14/16 anonim válasza:
Tegyél be kenyeret a pirítóba, közben verj fel tojást, főszerezd, só bors, reszelt sajt, sonkacsíkok, bármi, ízlés szerint...a serpenyőbe tölts olajat, csorgass bele egy keves (kenyerszeletnyi) tojásmasszát majd nyomd bele ővatosan a pirított kenyérszeletet :)...a tojás szépen megsül, a kenyér meg finom ropogós marad alatta. Friss zöldségekkel, salátával...bármivel finom.
15/16 anonim válasza:
főtt tojásszeletek, ketchup, sajt, macisajt, tömlős sajt, lila, vörös, fokhagyma, sonka, szalámi
16/16 anonim válasza:
Édes bundáskenyér? A tojásba ne sót hanem cukrot tegyél, esetleg vaniliás cukrot, fahéjat, és ha kisült, porcukorral szórd meg. Lehet rá tenni lekvárt, kakaóport is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!