Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek elég lenne egy...

Szerintetek elég lenne egy életre az étel?

Figyelt kérdés
Buta kérdés de ezen gondolkoztam miközbe vásároltam a Tescoban, hogy elég lenne annyi élelmiszer egy ember teljes életére tehát születésétől öregedésig mondjuk 60 éves koráig? (szavatosság időt nem nézve)
2012. aug. 2. 09:38
1 2
 11/15 Kukaac ***** válasza:
90%

Hát tételezzük fel, hogy csak élelmiszerre van szükséged egy életre, és vizet iszol, amihez a csapból jutsz hozzá. Egy ember átlagosan napi 1,5-2 kiló ételt eszik, tehát évente 700 kiló élelmiszerre lenne szükséged, azaz 60 évre 42 tonnára. Ez súlyban mérve két kamion.

Tehát ha nem romlanának meg az élelmiszerek, akkor valószínűleg kihúznád egy életre belőle.

2012. aug. 2. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Áh, nincs 60 évnyi élelmiszeráru készlet , még, ha egy emberre számolnánk akkor sem. sem a tescóban, sem másik marketben sem.

Én is szoktam a számokkal játszani gondolatban, egyszer pl kiszámoltam, hogy a macskám már megevett egy egész tehenet és marhaveséből, nem konzervből...:)

tény, hogy az ember valóban sokat költ kajára, éppen ezért nem lennének elegek a mai készletek, ha ugyanolyan mennyiséget és minőséget szeretne egy életen át enni.

a végén már csak sót nyalnánk, mert az talán lenne annyi:))

2012. aug. 2. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen off, de ez a macskám megevett egy egész tehenet feldobta a napomat, percek óta ezen röhögök, köszi!
2012. aug. 2. 13:20
 14/15 A kérdező kommentje:
:D
2012. aug. 2. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:

szerintem is nagy ez a macskás-tehenes :DDDDD

kérdező: szerintem sem lenne elég :)

2012. aug. 3. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!