Hogy lehet megtalálni a társat az életre?
Még csak 15 vagyok, és még nem is nagyon akarok ilyenekkel foglalkozni, de néha szoktam rajta gondolkozni. Szeretném hamar megtalálni, mert én anya szeretnék lenni, szeretnék 2-3 gyereket olyan 30-35 éves koromig. Fiatalon akarok szülni. Még nem volt barátom, csak valami olyasmi... de biztos vagyok benne, hogy nem ő az. Tudom, hogy fiatal vagyok és van még bőven időm és majd mostanában kezdek el emberek közé járni, de mégis érdekel a dolog.
Van egy pár, és nem is tudom, hogy 2 ember hogy passzolhat ennyire. Együtt tökéletesek, szinte gondmentes életük van és ha rájuk nézünk látjuk rajtuk, hogy mennyire szeretik egymást. Van egy gyerekük és csodálatos szülők. Én is hasonló életet szeretnék, de valamiért úgy érzem, hogy nem lesz.
Nektek sikerült?
Valószínű, hogy írni fogok valakinek aki apám lehetne... :)
Az ilyen írjnekem stb válaszokat hanyagoljuk...

Az elsőnek üzenem, hogy megkaptam kedves üzenetét, idézem kissé hiányosan (tekintettel a 15 évesre):
"b*djál meg te p*".
A felhasználót letiltottam, a hozzászólást jelentettem.
Ha egy 38 évesnek normális mondanivalója van egy 15 éves számára, akkor azt mondja el nyilvánosan, ha meg olyasmit akar, amit más nem láthat, akkor nincs helye ilyen oldalakon.
Jelentkezzen, aki szeretné, hogy a 15 éves lányát bármilyen formában zaklassa egy ilyen szókincsű, 38 éves pasas, és nem akarja, hogy ezt egy felnőtt megpróbálja megakadályozni.

15 évesen felesleges még ezen gondolkozni.
Majd esetleg 10 év múlva.
Persze, ha 16-17 évesen megismersz valakit, és működik a dolog, akár 20 évesen is egybekelhettek, és 22,24,26 éves korodban már jöhetnek is a gyerekek. Vagy kicsit előbb, vagy esetleg később is.
Nem irreális.

Kedves kérdező, érthető, hogy foglalkoztat, én is agyaltam ilyeneken. Aztán a tervem, miszerint legkésőbb 30 éves koromig gyereket szülök, stb... mind keresztülhúzta az élet. :) Nem bánom, mert most boldog vagyok, és bár 34 éves vagyok, de megtaláltam azt, akivel boldogan alapítunk családot. Ez csak most vénségemre jött össze...
Egy a lényeg, nem mindig jön össze elsőre, és van aki korán, van aki később találja meg azt, akivel leéli az életét. Te csak egyhez légy hű, saját magadhoz, és az érzéseidhez, ne légy megalkuvó!!! Ne érd be egy "nagyjából jó" kapcsolattal!! Évek múlva már nem a nagyjából jó részét fogod észrevenni, hanem a sok apróságot, ami miatt nem jó!! Szóval lényeg a lényeg, légy hű önmagadhoz, és MINDIG add önmagad! Ha valaki szívből szeret, önmagadért szeret, nem azért, akinek látszani akarsz, te is önmagáért fogod azt a valakit szeretni. :) És ne add fel az álmaidat sem! Senkiért se! Mert az téged tesz boldogtalanná, és ha te boldogtalan vagy, a kapcsolatod se lesz boldog!!
Sok sikert és jó álmodozást!! :)

Már több embert kérdeztem erről, hogyan találtak egymásra. Természetesen olyanokat, akiknél jól működik.
Nincs két egyforma megismerkedés, találkozás, de abban mindenkivel meg tudtam egyezni, hogy ez misztikum.
Legtöbb embertől megkérdezted volna akár előtte egy héttel is, ..azt válaszolta volna, hogy ő sem gondolta ez lesz.
Tehát azt tudom mondani, egyszer csak, amikor amúgy sem számítasz rá, fogsz találkozni az illetővel.Fogod érezni, hogy ő az és ez kölcsönös lesz.
Azzal viszont nem értek egyet, amit valaki beírt, hogy tapasztalatot kell gyűjtened ..sok-sok kapcsolatod megy majd tönkre, mire felismered.. . bla bla bla...
Biztos vagyok benne, hogy az ilyen emberek elvesztik az esélyt a sok próbálgatásukkal arra, hogy ha valóban találkoznak életük párjával, hogy fel tudják ismerni.
Sok kapcsolattól tönkre megy az ember lelke, de hát egy ilyen ember úgysem látná be, legfeljebb majd egyedül...ha elég őszinte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!