Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy és hol találhatnék...

Hogy és hol találhatnék anyukámnak új társat?

Figyelt kérdés

64 éves csinos, de egyedül van. Kb 10éve apám lelépett egy másik nővel és ez eléggé megviselte. Azóta nagyon bezárkózott. Mi a férjemmel és a babánkkal még vele lakunk, de nyakunkon a költözés és nem szeretném, hogyha egyedül maradna, illetve jó lenne, hogyha a saját életét élné.

Barátnői igaz vannak, de ők is elváltak. :( Nem szám.gépezik, úgyhogy a netes társkeresőt sem tudom, hogy hogyan kellene felvezetni (pedig találtam 2 jól szituált férfit neki már :) )

Van esetleg ötletetek, hogy hol ismerkedhetne, vagy hogyan tudnék neki segíteni?

A "beszélj vele erről" nem a legjobb megoldás, mégha annak is hangzik

2012. ápr. 17. 09:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem erőltetnék semmi olyasmit, amit ő nem akar. Akarja egyáltalán?
2012. ápr. 17. 09:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem mondja, de látom rajta hogy fél, hogy egyedül marad. Csak nem mer, nem tud lépni
2012. ápr. 17. 09:57
 3/14 anonim ***** válasza:
3%
64 évesen inkább ne akarjon semmit. :P
2012. ápr. 17. 09:58
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Járjon el nyugdíjas klubba, erre vedd rá. Szeret anyukád táncolni? Ha igen, érvelj ezzel. De, ha zárkózott, én nem igazán erőltetném. Lehet, hogy vágyik egy társra, de ennyi idősen elfogadni egy új embert, szokásait stb., már nem egyszerű, lehet, hogy nem is akarná igazából.
2012. ápr. 17. 09:59
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Írj a két jól szituált férfinek az anyukád nevében,úgy, hogy az anyukád diktálja a levelet, és beszélj meg nekik egy randit./persze anyukádnak is megmutathatod őket a számítógépen, hogy tetszik e neki a pasi?/
2012. ápr. 17. 09:59
 6/14 A kérdező kommentje:

Nyugdíjas klubbot már felhoztam párszor, de azt mondja, oda nem szeretne menni, mert ott csak panaszkodnak...Tornázni eljárna, de ott nincs férfi.

Táncolni szeret, gondoltam beíratom egy társastánctanfolyamra, de sajna nem indul a közelünkben

2012. ápr. 17. 10:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Barátnőm anyukája is nyugdíjas klubba jár, de ott minden egyes alkalkommal zenés tánc van, imádja az anyukája, mindig boldogan megy haza. Szerintem egy próbát megér.
2012. ápr. 17. 10:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

4-5 éve regisztráltam anyukámat az iwiwre, ott megkereste a régi gimis osztálytársait, és az egyik volt osztálytársával -aki egy elvált pasi-, összejöttek, a mai napig együtt vannak.

Összeköltöztek.

Talán próbálkozzatok az interneten pl. facebook... stb..

Egész biztos találna valakit.

28/n

2012. ápr. 17. 10:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaj egyesek milyen dolgokat képesek leírni!

Csak mert 64 éves, még vannak érzései!!!!

Csak mert 60-as, még nem kell rögtön leírni!

Bunkók!

28/n

2012. ápr. 17. 10:26
 10/14 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet! Köszi!

Gépet már vett, meg mondta is, hogy használni is szeretné, úgyhogy tanítsam meg neki :)

2012. ápr. 17. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!