Hogy és hol találhatnék anyukámnak új társat?
64 éves csinos, de egyedül van. Kb 10éve apám lelépett egy másik nővel és ez eléggé megviselte. Azóta nagyon bezárkózott. Mi a férjemmel és a babánkkal még vele lakunk, de nyakunkon a költözés és nem szeretném, hogyha egyedül maradna, illetve jó lenne, hogyha a saját életét élné.
Barátnői igaz vannak, de ők is elváltak. :( Nem szám.gépezik, úgyhogy a netes társkeresőt sem tudom, hogy hogyan kellene felvezetni (pedig találtam 2 jól szituált férfit neki már :) )
Van esetleg ötletetek, hogy hol ismerkedhetne, vagy hogyan tudnék neki segíteni?
A "beszélj vele erről" nem a legjobb megoldás, mégha annak is hangzik
Szerintem nem feltétlenül kell összehozni valakivel, elég ha jár társaságba, eltölti az idejét. Én például ajánlanám neki a jógát, tai chi-t, ezek igazán frissítőek, és sok idősebb ember látogatja őket.
Lényeg, hogy ne hagyd, hogy besavanyodjon.
ó egek!
Egy hatvennégy éves asszonynak, aki volt már házas, nagy gyerekei, unokái vannak egyáltalán nem biztos, hogy a FÉRFI jelenti a társaságot, különben jönnek kóbor macskák!!
Ha van valami hobbija amire most lesz ideje az is vonzza a társaságot.
Ha jól bírja magát és csinálna valamit elmehet önkéntesnek múzeumba, kórházba, stb - egy csomó kellemes emberrel találkozhat, lehet köztük férfi is de egyáltalán nem biztos, hogy a párkapcsolatban lehet boldog az ember.
Én kiakadnék, ha a gyerekeim akarnának nekem párt találni, de azon is ha azt gondolnák be kéne pasiznom vénségemre, hogy ne legyek egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!