Mit tegyek, hogy mindenkinek jó legyen, de azért ne bántsam meg a másikat egy életre? :S
szüleidnek ne szólj, de ha nagyon komoly dolagról van szó, vele viszont beszélned kellene..
én ezt tenném ilyen helyzetben
Ha jó testvérek vagytok, és szereted, ne szúrj ki vele. Ha nagy dologban mert hazudni a szüleiteknek, akkor nagyon fontos volt neki a hazugság, és egy életre halálosan gyűlölni fog hogy bemártottad!!
Beszélj vele, bár arra számíts, hogy jogosan lesz mérges rád az e-mailek miatt...Nem is értem hogy jut ilyen eszébe valakinek, de mindegy.
Sejtem mit érzel. Egyszer drogot találtam a testvérem fiókjában. Megkért, hogy tegyem oda neki a spanyolkönyvet miután használtam és gondolom elfelejtette, hogy ott volt egy doboz extasy. Anyának nem mondtam, de bátyámmal elég hosszan beszélgettünk a dologról és hát...nem volt egyszerű, de csak megerősítette a kapcsolatunkat!
Tesóddal beszélj NENENENENE a szüleitekkel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!