12/lVan egy "barátnőm" aki olyan mint egy pióca és mindenkinek azt mondja, h én wok a legjobb barátnője, de két barátnő nem haggya cserben a másikat ugye? Mert kinevet a hátam mögött, meg minden nap mással van a suliba és halálosan unom a hülyeségeit
És már megmondtam neki egy párszor h bunkóságot csinál meg ilyenek. A multkor pl kitalálta h ő is emo lesz mint én de semmit nem változott. És ő oktat ki h nem vok emo.Mindent anyucija intéz.Nyuci elkényeztetett kislánya.
HOGY MONDJAM MEG NEKI H NEM AKAROK VELE BARÁTKOZNI TÖBBÉ? MERT HA NEM SZÓLOK HOZZÁ MÁR HIVJA IS ANYUCIJÁT.Help
köszi a kérdést!
várok még joh tanácsokat.
vagyis nem a kérdést a választ!
(elnézést)
12/F A haerom si pont ilyen, mondtam h rocker vok és hogy a LInkin PArk a király erre ő is az lett. A viselkedése is ilyen, hátam mögött megy a duma előttem meg már télden állva könyörög h ne verjem meg. Minden esetre 2 gyerekkel aki szintén gyűlöli őt megfogtuk, kioktattuk, utcán ugy csinálzunk mint ha meg akarnánk verni, utána meg nem törődtünk vele. Az anyaj rá 3 napra szólt h legyek a haerja mert h ki na norulva h nincs haverja...jah és azt is hozzátenném hogy amikro kioktattuk elkezdett pityeregni és elment az anyjához a tanáriba. (mert hogy az anyja tanár , de nem a mi tanárunk)
Én ha ezt megelégelném akkor addig aláznám a többiek elött ameddig papucsállatka nem lesz belőle.
Ha meg az anyját hívja le kell sz*rni ő is cska ... egy jóval idősebb gyerek nah? Ő meg az apját hívja, de én annyira lesz*rom hogy mia a baja apuci kicsi fiának, ha ekkora egy g*ciszem akkor maradjon magának és az apján jöjjön ezekel a f*szokkal, hogy képzeld ez meg az meg a sok hülyeség amit mondtál, pont ilyen (volt) a régi legjobb haverom . ENNYI!
Fogadd meg!Hasznos!Ha meg mégesem fogadod meg , és az anyja jönni fog h igy meg ugy és meggyőz az anyja akkor ha jön a gülyeségekkel a barátnőd akkor sz*rd le, nézd levegőnek!
Én is ezt csináltam!
Köszi szépen, de már leszállt rólam, mert az ő anyja az én anyámat szidta és eljutott hozzám és anyám őt is meg az annyát is kisztotta. Azóta meg se mernek szólalani.
De mondjuk én a te módszeredet( a verekedős típust) lány létemre nem játszottam volna el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!