Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Legjobb barát/barátnő!?...

Legjobb barát/barátnő!? Kérdések lent.

Figyelt kérdés
Nektek mit jelent a legjobb barát? pl.:Mi az amit sosem tennétek vele, mi az amit mindig megtennétek érte? Mit vártok el egy legjobb baráttól? Mikor mondjátok ki azt hogy ő a legjobb barátom (mi kell ahhoz?) Mi az amivel megsértene titeket annyira hogy meg sem tudnál szólalni?(nem direkt) Mit tennétek ha csalódnátok benne, elmondanátok neki, vagy hallgatnátok róla? Legjobb barát az, aki nem feltétlen jóban van, de nem is küldi el sehová azt aki a te halálos ellenséged? Nem pont ezekre a kérdésekre várok választ, ezek csak példák voltak hogy kb mik érdekelnének:) Köszönöm a válaszokat előre is!! Bocsi hogy kicsit értelmetlenül írtam le...
2011. jún. 27. 19:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem azt jelenti a legjobb barát, hogy szeretek vele lenni, beszélgetni, és megbízom benne, szinte az össze titkomat elárulhatom neki, mert tudom, hogy nem fogja tovább adni. Soha nem tolnék ki vele, nem lopnám meg (mondjuk mást sem), nem "venném el" a barátnőjét, semmi olyat nem csinálnék, ami rossz neki. Viszont szinte bármit megtennék érte, ha éjfélkor hívna, hogy baj van, akkor is segítenék, a vesémet oda adnám érte. Nekem az kellett ahhoz, hogy megtudjam ki a legjobb barátom, hogy sokat beszélgettem vele, közösen töltöttünk el sok időt és rájöttem, hogy ő valóban egy igaz barát. Megsérteni...hát szerintem nem direkt nem tudna olyannal megsérteni, amire azt mondanám, hogy na jó itt vége. Ha esetleg csalódnék benne, vagy valami negatív dolog érne vele kapcsolatban, akkor azt megbeszélném vele.
2011. jún. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!