Szerintetek elég lenne egy életre az étel?
Figyelt kérdés
Buta kérdés de ezen gondolkoztam miközbe vásároltam a Tescoban, hogy elég lenne annyi élelmiszer egy ember teljes életére tehát születésétől öregedésig mondjuk 60 éves koráig? (szavatosság időt nem nézve)2012. aug. 2. 09:38
1/15 anonim válasza:
annyi annyi de mennyi az annyi amennyire te gondolsz?
2/15 A kérdező kommentje:
ami az egész Tescoban van :)
2012. aug. 2. 09:44
3/15 anonim válasza:
Egy egész Tesco-nyi? Vagy mennyi?
6/15 anonim válasza:
Nem buta kérdés, csak qrva rossz helyen van.
7/15 anonim válasza:
Ajjaj.. akkor elég kevés husikát ennék. :( Mondjuk tésztát meg dögivel. :) De akkor sem lenne elég életem végéig. (Mondjuk az én esetemben az még kb 60 év)
8/15 A kérdező kommentje:
Igen egész tesco :) Direkt írtam ide mert itt vannak a legtöbben és normálisak :)
Azért elgondolkodtató mennyi pénzt költünk csak ételre...
2012. aug. 2. 09:51
9/15 anonim válasza:
Jaa, hogy születéstől öregedésig? Boccs.... ez elkerülte a figyelmem. De mindegy, mert úgyis pont 60 évet írtál :)
10/15 anonim válasza:
legjobb esetben is elfogyna 10 év alatt. pláne a frissáru, mert azt minden nap eszel. kenyered kb 2 hónap után nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!