Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyit adnátok ezekért a...

Mennyit adnátok ezekért a tortákért?

Figyelt kérdés

Házi torta, finom (nem sima vajas!) krém, piskóta.

A kérdésem inkább az, hogy a munkadíj mennyi lenne szerintetek? És a véleményeket, a kritikát is szívesen fogadom.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 16. 21:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat és a véleményeket, kritikát. Az első anyósnak és apósnak készült, egyik fele anyósé, a virágos, másik apósé, ő éjjel-nappa olvas, ezért a könyv és a szemüveg. :-)-valaki kérdezti mi akar lenni, hát ez

Aránytalanság, hát tortában elég nehéz ezt tartani szerintem, és mentségemre legyen szólva, most kezdtem a dolgot pár hónapja, (már van kis időm a 3 kicsim mellett, 4 -2-2 évesek). Nézegettem sok tortát itt is, mesterekét is, ott is előfordul nem egyszer ez. Bár igaz, nekik lehet, ez olyan talán mint a költői szabadság. ? :-)

2012. júl. 17. 07:22
 12/21 A kérdező kommentje:

Gyakorolnom bőven kell, azt tudom. :-)

Ja és én sem csináltatnék anyuékon kívül mással sütit, sőt keltet sem, mert nagyon szeretek sütni, bármit!!!

2012. júl. 17. 07:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem túl "házias" jellegűek. Az utolsó szép. A többi nekem nem tetszik. Nincs szépen kiformálva, néhol repedések vannak. Ügyes vagy de még kell egy kis idő, hogy eladhatók legyenek a tortáid. Sok gyakorlás és menni fog!!!
2012. júl. 17. 11:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Nagyon szépek a tortáid, és tuti finomak is!Aki azt írja hogy nagyon házi készítésűnek néz ki annak igaza van, mert az is, de elárulok egy titkot, a többségnek pont ez jön be...mert szép szép a cukrászdai, de tudjuk nagyon jól hogy egy kaptafa műkrém mind(tisztelet a kivételnek)Akinek elege van már a műpiskótából és adalékos krémből, és nem is tudja maga elkészíteni az szívesen rendel ilyen tortát.Márpedig nagyon sokan nem tudják megcsinálni, vagy nincs idejük...Marcipános vagy fondantos díszítéssel nagyságtól, ízesítéstől, és a díszítés aprólékosságától függően az ára 5-6 ezernél kezdődik, ha egy sima habos vagy csokis bevonatos azért is elkérik a 4500.Nálunk legalábbis ez a tarifa, többen készítenek így tortákat kisebb nagyobb vevőkörnek...Te is nagyon ügyes vagy csak így tovább!!
2012. júl. 18. 20:48
 15/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm még egyszer aki akkoriban bíztatott, úgy tűnik indulgat az üzlet, gondoltam megmutatom miket csináltam azóta, hátha valaki szívesen megnézi.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 27. 21:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem jelennek meg a képek.
2012. aug. 27. 21:47
 17/21 A kérdező kommentje:
2012. aug. 27. 21:52
 18/21 A kérdező kommentje:
Most jó. :-) Bocsi és köszönöm!
2012. aug. 27. 21:53
 19/21 anonim ***** válasza:
A kutyás és a vonatos nagyon jó. Még nem gondolkoztál azon, hogy írjál blogot. Ott rendszeresen tehetnél fel új képeket és biztos sokan olvasnák.
2012. aug. 27. 21:56
 20/21 A kérdező kommentje:

A fiaim szülinapi tortái voltak, nekik is nagyon tetszettek. :-)

Blog, gondoltam már rá, de nagyon nincs időm, kedvem, és nem is értek hozzá. Nem tudom. Hogyan kell? Tudnál segíteni? Mennyi ideig tart összehozni? Hol kell? Ingyen is lehet?

2012. aug. 27. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!