Mennyit adnátok ezekért a tortákért?
Házi torta, finom (nem sima vajas!) krém, piskóta.
A kérdésem inkább az, hogy a munkadíj mennyi lenne szerintetek? És a véleményeket, a kritikát is szívesen fogadom.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat és a véleményeket, kritikát. Az első anyósnak és apósnak készült, egyik fele anyósé, a virágos, másik apósé, ő éjjel-nappa olvas, ezért a könyv és a szemüveg. :-)-valaki kérdezti mi akar lenni, hát ez
Aránytalanság, hát tortában elég nehéz ezt tartani szerintem, és mentségemre legyen szólva, most kezdtem a dolgot pár hónapja, (már van kis időm a 3 kicsim mellett, 4 -2-2 évesek). Nézegettem sok tortát itt is, mesterekét is, ott is előfordul nem egyszer ez. Bár igaz, nekik lehet, ez olyan talán mint a költői szabadság. ? :-)
Gyakorolnom bőven kell, azt tudom. :-)
Ja és én sem csináltatnék anyuékon kívül mással sütit, sőt keltet sem, mert nagyon szeretek sütni, bármit!!!
A fiaim szülinapi tortái voltak, nekik is nagyon tetszettek. :-)
Blog, gondoltam már rá, de nagyon nincs időm, kedvem, és nem is értek hozzá. Nem tudom. Hogyan kell? Tudnál segíteni? Mennyi ideig tart összehozni? Hol kell? Ingyen is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!