Ilyen tortákért menyit lehet elkérni?
Nem vagyok cukrász, de imádok sütni, tudok is.
Családon belül, mindig tortát adok szülinapra.A képeket mindig felrakom közösségi oldalra (az apró sütikről is), meg a család és barátok által terjed a híre hogy finomak is a sütijeim.
Már volt pár ismerős aki jelezte hogy ekkor meg akkor lesz szülinap a családjába, sütnék-e tortát.
Nagyon szívesen sütnék, na de nem ingyen, de igazából fogalmam sincs hogy menyit kérhetek el egy tortáért.
Nézegettem az árakat, és pl sok helyen kg-ban agyják meg hogy a torta kg-ja 2700Ft.Na ha én a kg-ra számolom akkor 1 torta a cukrász árban kijön majdnem 7000Ft-ra, mert azért benne van ami kell nem fél kg-os egy 16 szeletes tortám, mint a cukiban.
Az azért sok.
Ti menyit adnátok egy ilyesmi házi tortáért?
Whiskis-kávés:
Túrós-barackos:
Narancsos-túrós:
Én is úgy adtam el tortát, hogy kiszámoltam az anyagköltséget. A lisztből, és otthon meglévőkből a tényleges árat vettem alapul, viszont a tejszínből hiába használtam kevesebb, mint egy dobozt, az egész doboz árát felszámoltam, mert külön kellett vennem. Egy kis hasznot is tettem rá, így lett 2500 Ft a torta.
(Nekem ezek nem tetszenek, a helyedben dolgoznék még a technikámon.)
Köszi szépen a válaszokat.
Nem bántottál meg.Tudom hogy van még mit gyakorolnom, de nem is vok cukrász, a kézügyességem sem valami jó sajnos de próbálkozok. :)
Az első tortámhoz képest, amit egy éve sütöttem sokat fejlődtem. :)
Nem is reklámozom azt hogy na most én rendelésre sütök tortát, csak az ismerősök között van aki megkért.Akinek egész közel van szülinap a családba és már jelezte neki 3500Ft-ot mondtam a sima krémmel töltöttre és 4000-ret a gyümölcsösre.
Javaslatom: vedd fel a kapcsolatot a lányommal, ő is amatőr tortasütő, bár már haladó szinten műveli. dobostorta.mindenkilapja.hu.
Segítőkész, beszélgessetek.
Köszi.
Tényleg ügyes a lányod, szép tortákat süt.
Bár ilyeneket ha akarnék sem csináltam volna, mert azok akiknek ezeket a tortákat sütöttem, utálják a marcipánt.Így kilőve az a technika hogy bevonom marcipánnal és festem.
A korsót a testvéremnek sütöttem, és fél órán keresztűl csak azt mondta hogy milyen kreatív vagyok hogy marcipán helyett naranccsal kiviteleztem a színt és a korsó jellegzetes karikás mintáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!