Mennyi pénzt lehet elkérni ilyen típusú bébiszitterkedésért?
1000forint/ alkalom amit én fizetek.
Du 4-re megy a 2 gyerekekért az oviba, másfél-két óra van velük, heti 3-4 nap. Budapest és egyetemista lány a bébicsősz.
Szerintem a 600 Ft-os órabér nagyon kevés, én 8 évvel ezelőtt kaptam 500-at, és este 8-tól éjfélig kellett két (alvó) gyerekre vigyáznom, amíg a szülők buliztak.
Én a kérdező helyében 1000 Ft-ot kérnék óránként, mivel foglalkozni is kell a kicsikkel, nem csak őrködni.
A 2. válaszoló vagyok.
Hát, nem tudom de a 800 Ft-os órabér nagyon soknak tűnik. Ha kiszámolod, hogy az egy hónapra ( 4 hétre heti 5 nap= 20 nap) és napi átlag 3 órával számolva, reggel és délután is másfél óra, akkor havi 48 ezer Ft jön ki. Úgy gondolod, hogy egy olyan családban ahol a szülők a földeken robotolnak, ki tudnak adni ennyit? Én kizártnak tartom.
Amikor én azt a 20 ezret fizettem, akkor nagyon jó állásom volt, jó fizetéssel, ingyen céges autóval, könnyen ki tudtam adni annyi pénzt. Amíg hoztam vittem az egyik gyereket, addig a másikat hordta haza egy néni.
Amikor feltetted a kérdést, én azt hittem, hogy szintén aránylag jó anyagi helyzetben lévő családról van szó.
Ne haragudj, de ha elém állnál havi kb 50 ezres igénnyel, azzal a mozdulattal csuknám is be utánad az ajtót. És erre mondod, hogy figyelembe veszed a helyzetüket????
Óvónőként gondolom havi 80 ezret keresnél ha teljes állásban lennél egy óvodában, nem?
Annyit azért még mondok, hogy kb 8 éven keresztül minden nyáron 3 hónapig vigyázott a 2 lányomra egy-egy lány, 2 évvel ezelőttig. Ez napi 10 óra volt, heti 5 napban és mind havi 80 ezer Ft-ot kapott, egy Ft-tal sem többet és elégedett voltak. Volt olyan lány, aki 3 évig volt egymás után. Javarészt gyógypedagógusok voltak, mert az egyik lányom sérült, ezért folyamatos felügyeletre szorul és fizikai megerőltetés is mellette a rá való vigyázás.
Ennyit az általad elképzelt összegről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!