Mennyit adnátok ezekért a tortákért?
Házi torta, finom (nem sima vajas!) krém, piskóta.
A kérdésem inkább az, hogy a munkadíj mennyi lenne szerintetek? És a véleményeket, a kritikát is szívesen fogadom.
Árat nem tudok mondani, de szerintem nagyon szépek:)
Ügyes vagy! (ha te csináltad)
Én az első képet nézem egy ideje de nem értem. Az mi akar lenni? Az egyik fele esküvőre a másik fele ballagásra?
Árat úgy számolj, hogy összeadód a liszt, cukor hozzávaló árakat+azt,hogy mennyit dolgoztál vele, és hogy 1 óra munka kb. mennyi.
Szépek, kivéve a második, mert az csicsás, de a többi igazán szép. Viszont nem adnák ki pénzt arra, hogy tortát vegyek. Szeretek sütni, nem bíznám másra.
Mondjuk ilyen jellegű tortákat nem sütök, mert nem szeretjük se a marcipánt, se az ennyire élénk színeket ételben.
Csak cukrászdában (jófajtában) adok ki pénzt néha 1-1 sütire, de csak ha útközben nagoyn éhes vagyok, ez ritka.
Ha más kér meg, hogy süssek tortát, azért pedig nem kérnék pénzt, mert segít másban..., ez olyan zugcukrászatszerű lenne...
Hezitáltam, hogy írjak-e, de miután szívesen fogadsz kritikát is-mint írod- döntöttem.
Elhiszem, hogy ízre tökéletesek, de külalakra, eladásra, egy kissé még, hmm.. kiforratlanok.
Mondom ezt úgy, hogy a lányom évek óta amatőr tortakészítő.
Mielőtt bárki elfogultsággal vádolna,(na jó egy kicsit azért az vagyok..D)kérlek nézd/nézzétek meg a honlapját:dobostorta.mindenkilapja .hu.
Mindezek mellett minden tiszteletem a Tiéd, mert bár imádom a konyhát, ezekhez nem lenne türelmem.
Tényleg a legjobb indulattal válaszoltam, nem a lányt akartam reklámozni, hanem Neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!