Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyit adnátok ezekért a...

Mennyit adnátok ezekért a tortákért?

Figyelt kérdés

Házi torta, finom (nem sima vajas!) krém, piskóta.

A kérdésem inkább az, hogy a munkadíj mennyi lenne szerintetek? És a véleményeket, a kritikát is szívesen fogadom.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 16. 21:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%
Én nagyon nem szeretem ízre a dísztortákat, mert ezek inkább a külsőre nem az ízre mennek rá. A psz elég drága úgyhogy ez elég jól megnyomja a torta árát aminek a vevő nem örül. A munkadíjra szerintem 1600 körül számolj.
2012. júl. 16. 22:07
 2/21 anonim ***** válasza:
73%
Én nem tudom, hogy mennyit adnék értük, de nagyon-nagyon szuperek!!! Nagyon ügyes vagy!!
2012. júl. 16. 22:08
 3/21 anonim ***** válasza:
73%

Árat nem tudok mondani, de szerintem nagyon szépek:)

Ügyes vagy! (ha te csináltad)

2012. júl. 16. 22:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én az első képet nézem egy ideje de nem értem. Az mi akar lenni? Az egyik fele esküvőre a másik fele ballagásra?

Árat úgy számolj, hogy összeadód a liszt, cukor hozzávaló árakat+azt,hogy mennyit dolgoztál vele, és hogy 1 óra munka kb. mennyi.

2012. júl. 16. 22:09
 5/21 anonim válasza:
100%
add össze az alapanyagok árát+500 Ft óránként
2012. júl. 16. 22:13
 6/21 anonim ***** válasza:
53%

Szépek, kivéve a második, mert az csicsás, de a többi igazán szép. Viszont nem adnák ki pénzt arra, hogy tortát vegyek. Szeretek sütni, nem bíznám másra.

Mondjuk ilyen jellegű tortákat nem sütök, mert nem szeretjük se a marcipánt, se az ennyire élénk színeket ételben.

Csak cukrászdában (jófajtában) adok ki pénzt néha 1-1 sütire, de csak ha útközben nagoyn éhes vagyok, ez ritka.

Ha más kér meg, hogy süssek tortát, azért pedig nem kérnék pénzt, mert segít másban..., ez olyan zugcukrászatszerű lenne...

2012. júl. 16. 22:16
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem az első tetszik a legjobban meg az utolsó az szerintem cuki .az ár kb. 2000-5000 ft-ig szerintem a harmadik szerintem egyszerű a többihez képest de szép
2012. júl. 16. 22:16
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Dísztorta 5000 Ft-tól kezdődik...
2012. júl. 16. 22:19
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
De hogy hátrányt is írjak, sok bennük az aránytalanság, de ez nem gond csak gyakorolni kell.
2012. júl. 16. 22:21
 10/21 doboszoli ***** válasza:
59%

Hezitáltam, hogy írjak-e, de miután szívesen fogadsz kritikát is-mint írod- döntöttem.

Elhiszem, hogy ízre tökéletesek, de külalakra, eladásra, egy kissé még, hmm.. kiforratlanok.

Mondom ezt úgy, hogy a lányom évek óta amatőr tortakészítő.

Mielőtt bárki elfogultsággal vádolna,(na jó egy kicsit azért az vagyok..D)kérlek nézd/nézzétek meg a honlapját:dobostorta.mindenkilapja .hu.

Mindezek mellett minden tiszteletem a Tiéd, mert bár imádom a konyhát, ezekhez nem lenne türelmem.

Tényleg a legjobb indulattal válaszoltam, nem a lányt akartam reklámozni, hanem Neked segíteni.

2012. júl. 17. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!