Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Adnátok ötleteket?

Adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés

A nyáron rengeteg patisszont kaptam ajándékba. Akkoriban nagy sláger volt a párolt tök. Majdnem minden este azt készítettem magamnak. Aztán kicsit kezdtem ráunni, meg a tökök is kezdek fonnyadni. Így kisebb cikkekre vágva betettem őket a hűtőládába.

Kellene már csinálni belőle valamit, hogy fogyjon, mert tényleg rengeteg van. A párolt verziót már kissé unom. napok óta receptekért bújom az Internetet, de azt is számításba véve, hogy ez már fagyasztott, darabolt verzió, semmi igazán jó receptet nem találtam.

Próbáltok nekem segíteni receptekkel?

2011. nov. 4. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
csinálj belőle pürét minha krupmli lenne,szerintem húskhoz,jó lehet, kiránhatod,krémlevest,
2011. nov. 4. 08:44
 2/6 A kérdező kommentje:

A püré jó ötlet lehet.

Attól félek, hogy ha kiveszem is kiolvad olyan plöttyedt lesz, így a rántás eszembe se jutott.

2011. nov. 4. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy jó lesz rántva. azért mondom mert anya is szokot be tenni a fagyba nyáron,és télen csak megcsinálja.
2011. nov. 4. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:

jó lesz rántva is

de csinálhatsz belőle rakott ételt is nem baj ha felvan darabolva, én is szoktam ilyet nálunk is sok termet:)

én úgy szoktam hogy egy tepsit picit kiolajozok majd sütőpapír, rá egy sor krumpli, utána egy sor hagyma majd darálthús fűszerekkel bekeverve már, utána vékonyra szeletelt patiszonok, majd megint egy sor hús, kicsit kevesebb krumpli tejföl és reszelt sajt, nagyon finom lesz

pürének is nagyon finom szendvicsre, piritósra, mártogatósnak, főtt krumplihoz, különféle husokhoz

krémlevesnek szintén jó

husokba, halba töltve, fasírtba keverve, főzeléknek, pörköltnek, lecsó

2011. nov. 4. 09:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az ötleteket.

Jöhetnek még!!!

2011. nov. 4. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagymát, zöldpaprikát dinsztelsz, majd fagyosan belerakod a feldarabolt pattiszont (amikor nyers, olyankor födő alatt puhára párolod). Fagyottan elég ha sóval, borssal ízesíted, és ráütsz 1-2 tojást.
2011. nov. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!