Adnátok ötleteket?
A nyáron rengeteg patisszont kaptam ajándékba. Akkoriban nagy sláger volt a párolt tök. Majdnem minden este azt készítettem magamnak. Aztán kicsit kezdtem ráunni, meg a tökök is kezdek fonnyadni. Így kisebb cikkekre vágva betettem őket a hűtőládába.
Kellene már csinálni belőle valamit, hogy fogyjon, mert tényleg rengeteg van. A párolt verziót már kissé unom. napok óta receptekért bújom az Internetet, de azt is számításba véve, hogy ez már fagyasztott, darabolt verzió, semmi igazán jó receptet nem találtam.
Próbáltok nekem segíteni receptekkel?
A püré jó ötlet lehet.
Attól félek, hogy ha kiveszem is kiolvad olyan plöttyedt lesz, így a rántás eszembe se jutott.
jó lesz rántva is
de csinálhatsz belőle rakott ételt is nem baj ha felvan darabolva, én is szoktam ilyet nálunk is sok termet:)
én úgy szoktam hogy egy tepsit picit kiolajozok majd sütőpapír, rá egy sor krumpli, utána egy sor hagyma majd darálthús fűszerekkel bekeverve már, utána vékonyra szeletelt patiszonok, majd megint egy sor hús, kicsit kevesebb krumpli tejföl és reszelt sajt, nagyon finom lesz
pürének is nagyon finom szendvicsre, piritósra, mártogatósnak, főtt krumplihoz, különféle husokhoz
krémlevesnek szintén jó
husokba, halba töltve, fasírtba keverve, főzeléknek, pörköltnek, lecsó
Köszönöm mindenkinek az ötleteket.
Jöhetnek még!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!