Borsófözelék habarâssal hogy kell? 14éves lany
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 10:54
1/3 anonim válasza:
Egy kanál lisztet meleg tejben elkeversz símára, hozzákevered a forró főzelékhez és keverés közben gyengén forralod a főzeléket pár percig.
2/3 anonim válasza:
Nem mindenki főzi tejjel, én pl. úgy meg nem enném (Ízlések és pofonok...)
1. A lisztet kevés vízzel keverem símára, és kis láng fölött, állandóan kavargatva a borsót, vékonyan öntöm bele a símára kavart lisztes vizet. Ezek után még főzöd egy kicsit. Ez van, ha a borsót főzted, és nem rövid lével, födő alatt pároltad.
2. Ha a borsót pároltam, akkor viszont csak leveszem róla a földőt, egyenes a borsóra szórok fakanállal egy kis lisztet, gyorsan elkeverem rajta és hideg vízzel felöntve símára kavarom ott a kis láng fölött. Megvárom míg összefő. Sóval (egy pici cukorral is) még utánaízesítek és kész. Én egyébként ezzel a módszerrel készítem szinte mindig.
3/3 anonim válasza:
Habarás egyenlő liszt plusz tejföl összekeverése, és azzal sűrítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!