Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A borsófőzelék puffasztó...

A borsófőzelék puffasztó kaja? Ha nekem nem is, a babámnak okozhat hasfájást?

Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 16:16
 1/4 bettineni ***** válasza:
A borsot parolas utan egy apro lyuku szürö es kanal segitsegevel paszirozd at. Ugyan igy a babot, lencset es a hasonlo szemes dolgokat, amiknek vastag helja van. A hej okozza a problemakat, mert nem tudja megemeszteni rendesen, ezert nagyon sok gaz termelödik, ami fesziti a belfalat,amugy nagyon egeszseges.
2011. nov. 10. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan is okozhat ami neked nem, ez meg pláne. Én nem kísérleteznék, nálam olyan leves is okozott bajt, amibe csak belefőtt zöldbab, pedig azt nem is ettem meg belőle...
2011. nov. 10. 22:11
 3/4 alaszka ***** válasza:
Igen, minden hüvelyes, meg a K betűsök.
2011. nov. 10. 22:18
 4/4 xStefix ***** válasza:
Gondolom, még szoptatod őt és úgy kérdezted. Igen, ha érzékeny rá, akkor okozhat. Ha úgy látod, hajlamos hasfájni, akkor óvatosan próbálgasd magadnak az ilyen típusú ételeket és meglátod, melyiket hogyan tolerálja. És nem kell ok nélkül minden ilyet előre kizárni az étrendedből, de elsőre inkább csak pár kanállal egyél belőlük, hogy ha fáj is a hasa miatta, talán nem annyira erősen.
2011. nov. 11. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!