Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Írnátok fehérjedús ételeket?

Írnátok fehérjedús ételeket?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázok, és figyelni szeretnék hogy az izmom ne apadjon le. De nem ismerek fehérjedús ételeket, gondolom a tojás meg a rizs az, de mi van még?
2009. jún. 27. 21:41
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Jézusom milyen értetlen emberek vannak... összelehetne kötni az ilyen embereket a jehovistákkal!.:D Am én is ugy tudodm hogy ezek a fehérjedus ételek, csirkehús,rizs ,bab, joghurt sajt,tej..
2014. márc. 21. 00:17
 22/24 anonim ***** válasza:
Csirkemell, halak (főleg lazac), tejtermékek (sajt túró), tojás, napraforgómag (szotyi)[mivel zsíros ezért tulsagba nem kell vinni de ebben lévő zsír nem annyira káros], mandula, szója, gomba, pulykamell, lencse, bab, sovány marhahús [bár ez szénhidrátokat is bőven tartalmaz], zab/zabpehely(ne az instant zabkasása nevű hülyeséget válaszd hanem a natúrt mert a masik cukrozott)
2016. febr. 11. 07:57
 23/24 Roland1221 válasza:
#6 Válaszadó-nak és annak aki le írta h tökéletes válaszokat adott a kérdező lánynak, és "ki oktatta", üzenném legyenek szívesek értelmezni a kérdést.és.utána okoskodni :) nem azt kérdezte hogy hogy lehet testépítő, hanem hogy milyen fehérjedús ételek vannak... (szeretem ha a buta ember okoskodik... :"D ) Kérdésre válaszolván hát igen főtt tojás, túró barna kenyér, szárnyas húsok a vöröshús is tökéletes :) a fogyáshoz nem szükséges sokat költened hogy drága fehérjedús ételeket vásárolj elég egyszerű, bemész a boltban vannak ezek a puffasztott rizsek megnézek melyik tűnik jobbnak :) persze bármit ráírhatnak a csomagolásra de ha puffasztott rizst nasizol kardiózol, futsz ugrálókötelezel esetleg biciklizel délután az tökéletes, ajánlom a dinnyét délutánra ill estére vacsinak mert " laktat",és csak " víz" + vízhajtónak is megteszi :) ha esténként egy két naponta egy pofáh vörösbort iszol lefekvés előtt az is segít, kialszod magad serkenti a vörösvérsejteket hamarabb méregtelenít és az emésztésben is segít :) én ezeket eszem, iszom, csinálom, 20 vagyok és nekem eddig tökéletesen működik :) remélem tudtam segíteni, a netcaffe oldalon találsz leírást a fehérjáj használatáról bár én Streetsorkoutozok te pedig csak fogyni szeretnél pár kg-ot szóval ha futsz dinnyét eszel és puffasztott rizst zabálsz könnyen kb egy hónap max.másfél le tudod adni azt az egy két kilót :) kitartást :)
2016. aug. 7. 11:53
 24/24 Roland1221 válasza:
Előző válaszomban pár.helytelen szót kijavítanék :"D mielőtt a "testépítők" kioktatnának, telefonról írok : *Streetworkout, és a Pohár vörösbor :"D
2016. aug. 7. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!