Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Írnátok fehérjedús ételeket?

Írnátok fehérjedús ételeket?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázok, és figyelni szeretnék hogy az izmom ne apadjon le. De nem ismerek fehérjedús ételeket, gondolom a tojás meg a rizs az, de mi van még?
2009. jún. 27. 21:41
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
31%
Másodiknak irnám h az úszás nem cardio tevékenység!!!!
2009. okt. 19. 12:23
 12/24 anonim válasza:
23%

Kérdező te nagyon elvagy tájolvódva....:S

A párkilos fogyásod erősen a testépitő témához tartozik...

Az edzéstöl nem lesznek rajtad izom gócók haha nem tudom ezt hogyképzelted...XD

Alapszabály:Zsírt veszteni(nem fogyni) csak diétával és edzéssel lehet.

nincs itt keret arra h kiselőadást tartsunk neked a "fogyásrol" olvasgasd alaposan www.body.builder.hu (itt hozzá értő emberek irják le a valóságot) nem showber norbert sztár"""diéta""" hülyeség baromság.

2009. okt. 19. 12:29
 13/24 anonim válasza:
70%
Jók a válaszok, de kedves Kérdező, elég fura, hogy kérdezel valamit, mások készségesen válaszolnak te meg leosztod őket. És valóban, ha kicsit edzesz vagy sportolsz az nem feltétlenül tömegnövelés, hanem fittebb leszel tőle és fogyhatsz is.
2010. jún. 18. 12:39
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
fehérje dús étel :hal,csirkemell.pulykamell.tojás,túró,kiegészitésként vegyél aminosavat az megátolja az izomleépülést,mellete sportolj bármit amit akarsz,ha pedig még jobb hatást akarsz elérni vegyél egy zsirégetőt pl:adipokill.reform.ennyi de a motiváció a legfontosabb hiába eszel fehérje dús ételeket ha nem sportolsz mellete mert akkor az izom nem fogja felhasználni az elfogyasztott fehérjét és csak kiszarod,szóval ahoz hogy esztétikus szép alakod és az izmaid is megmaradjanak ahoz izommunkára és megfelelő fehérje bevitelre van szükséged és igy az izmok megmaradnak.a motiváció és a kitartás akarat és az edzés és a tudatos fehérje bevitele a legfontosabb.Ennyi!!!!!!!!!
2010. szept. 9. 22:43
 15/24 Karesz001 válasza:
Nagyon tetszett ez a kis beszélgetésetek:) egyébként tényleg csak ennyi a sok fehérjével rendelkező étel:( mi a véleményetek a rizsről és a fehérje dietáról?
2011. jan. 25. 12:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem tudok érdemlegesen hozzászólni, csak szerettem volna jelezni, hogy remekül szórakoztam! KÖSZÖNÖM!

A Magyar fórumok 97%-án ez megy! :):)

Kellett volna ajánlani a hölgynek valami frankó kis tabit és kész! Nem pedig nekiállni itt tanítgatni! :):):)

Erre mondta egy ismerősöm..

"Olyat, amitől szép leszel mozgás nélkül is!

Jár hozzá egy másik tabletta is grátisz is, amitől tanulás nélkül is okosabb leszel!" :)

2012. márc. 4. 23:22
 17/24 anonim ***** válasza:

..az előzőhöz..

[link]

:):):)

EZ MEGY! :):)

2012. márc. 4. 23:25
 18/24 anonim ***** válasza:

..és mielőtt kioktatásban részesülök én is, hogy csak mulatni járok ide..

[link]

2012. márc. 4. 23:27
 19/24 anonim válasza:
22%

Eddig nem írtam ezekre az oldalakra de most már én is kiakadtam :D

Kérdezőnek szeretném mondani, hogy te igen buta lány vagy és nagyon hisztis!

Én is lány vagyok de ez azért már sok amit le művelsz...

Egy teljesen tökéletes választ kaptál, még csak nem is szívattak hülyeségekkel, erre meg neked áll feljebb?

Mellesleg ha nem tetszik a válasz akkor ne kérdezz hanem nyisd meg mondjuk a Google-t és keress rá magad!

Jézusom, hogy milyen buta emberek vannak :S

2013. nov. 21. 10:58
 20/24 anonim válasza:

De azért, hogy segítsek itt egy oldal:

[link]

itt be regisztrálod magad mindent meg adsz őszintén, és aztán mindent ki tudsz vele számolni, még azt is be tudod írni, hogy mikorra szeretnél hány kg lenni, és aztán már minden csak rajtad múlik...

Én és párom ezt használjuk és nagyon beválik!

Csak ajánlani tudom.

Ezek után ha megint be sértődsz valamin vagy hisztizel egyet akkor sajnálom... Azért elég sok segítséget kaptál most már!

2013. nov. 21. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!