Ha a pörköltnek szánt húst előtte megfőzöm, akkor lehet belőle húsleves és hamarabb kész lesz a pörkölt is?
Figyelt kérdés
Hogy csináljam?2012. ápr. 29. 21:33
11/11 doboszoli válasza:
Nem "leszólásnak" szántam, csupán a véleményemet írtam le.
Bővebben:
Ha csak "egy róka van", sertés velőscsontból, aminek száz forinton belül van kilója, főznék húslevest, a tyúkkal pedig kezdenék valamit. Ha a levesbe még belekerülne a tyúk aprólékja is, még jobb a helyzet.
A zöldség ízű, kifőzött húsból nem tudom elképzelni a pörköltet, sültet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!