Segítséget kérnék: mi a teendőm, ha túl sűrűre főztem a meggylekvárt? A tegnap főtt lekvárt már ma sem tudom "kicsalogatni" az üvegből, mi lesz még télig?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 17:59
1/4 anonim válasza:
Nem baj az, ha sűrű, hisz úgyis szét tudod kenni a kenyéren, vagy amin akarod. Biztos lehetne hozzáadni valami vegyszer, amitől folyósabb lesz, de én nem tenném.
2/4 anonim válasza:
Ha befőzőcukorral készítetted,tedd be pár percre a mikróba. Ha nem azzal, akkor használat előtt önts rá egy kevés vizet,és úgy mikrózd ( alacsony fokozaton )
3/4 anonim válasza:
hát szerintem kapard ki az üvegekből és fözdfel újra és adj hozzá egy kis vízet vagy kicsit túl hígitott zseletint.:)
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezekkel a módszerekkel csak elrontaná, nem lenne az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!