Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főztem meggylekvárt. De túl...

Főztem meggylekvárt. De túl sokáig főztem, ezért kő kemény lett. Hogyan szedjem ki az üvegből?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Használtál zselésítőt?
2010. jún. 28. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem
2010. jún. 28. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Vagy öntesz rá egy kis vite,és a mikróban melegíted,akkor talán kijön. De biztosabb,ha késsel darabokra vágod,és úgy veszed ki az üvegből.
2010. jún. 28. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
buktalekvár, ahogy az utolsó írta, késsel felvágod...aztán jó kis lekváros bukta, majd küldjél kóstolót :P nyami
2010. jún. 28. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy először főztem lekvárt, és annyira kemény, hogy alig bírom belenyomni a kést...
2010. jún. 28. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
hogy főzted, ha kíváncsiskodhatok? ...
2010. jún. 28. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:

Hogy érted?

Túl sokáig főztem, ezért nagyon kemény lett.

2010. jún. 28. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:
sehogyxd
2010. jún. 28. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
a recept érdekelne és hogy kb mennyi ideig főzted...nem perverzió, de én kemény lekvárt szeretnék főzni buktához :D
2010. jún. 28. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja, az a titka hogy a lekvárt sokkal tovább főzöd a kelleténél. :)
2010. jún. 29. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!