Főztem meggylekvárt. De túl sokáig főztem, ezért kő kemény lett. Hogyan szedjem ki az üvegből?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 16:26
11/11 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy adtál hozzá cukrot, méghozzá sokat. :)
Én málnával jártam így, akkor tanultam meg, hogy a gyümölcsöt teljesen szét kell főzni, míg eléri a kívánt állagot, és sűrűséget, és a cukrot csak a legvégén kell hozzáadni. Ha előbb adod hozzá, a cukor karamellizálódik, és nemcsak túl sűrű lesz, hanem az állaga is ilyen lesz, mint neked.
Próbáld meg fém kiskanállal kiszedni. Kicsit trancsírozós, de sütibe talán még jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!