Ti is szoktatok így étkezni? (bővebben lent)
Az a helyzet,hogy én általában kenyeret,kekszet,ha tehetem mindig itallal eszem.Például reggeli:vajas kenyér tejjel,mert szárazon már nem esne annyira jól,meg több időbe telne megenni.
Persze főt ételeknél nem szokásom,de pl. pizza csakis kólával jöhet.
Ez baj?Vagy mindenkinél egyéni az étkezési szokás?
Bocsánat,ha rossz kategóriába írok és ha hülye a kérdés,de előre is köszönöm a véleményeket!
Én is mindig iszok evés közben, még leves evés közben is.
Kiflit, kalácsot pedig csak úgy eszek hogy mártogatom a tejbe, kakaóba.
Nekem már nem szól érte senki, de anyu mindig mondja hogy a gyereknek (3 éves) ne adjak inni csak evés után, mert ha közben is iszik akkor hamarabb eltelítődik és nem fog eleget enni.
Hozzá teszem soha nem iszik a fiam evés közben, de azért mondja. :)
Én viszont valóban nem bírok másképp enni csak úgy hogy 1 max 2 falat kaja, és egy korty inni.
Párom a sütivel van úgy hogy csak akkor eszik ha tud mellé tejet inni, ha nincs tej, nem eszik sütit. :)
Én is úgy eszek, hogy egy falat kenyér rá egy korty kakaó vagy tea, és együtt rágom meg.
Sajnos ez egy rossz szokás, amit 40 éve kellett volna elhagynom, mert így rosszabb az előemésztés (nem keveredik rendesen nyállal a kaja), és a fogaknak is kell az edzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!