Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoktatok rendszeresen étkezni...

Szoktatok rendszeresen étkezni pl reggeli mindig van? Odafigyeltek, hogy sok folyadékot igyatok a szoptatás miatt?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy éreztétek e már,ha ezek rendszertelenek akkor kevesebb pl a tejetek?van összefüggés?
2011. dec. 13. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem van összefüggés. Kevés folyadék->kevesebb tejcsi. Próbálok eleget inni és figyelek, hogy rendszeresen egyek. Persze ez egy hat hetes kisbaba mellett van, hogy lehetetlen.
2011. dec. 13. 09:33
 2/6 alaszka ***** válasza:
Én is észreveszem a tejmennyiségen, ha keveset iszom, és ha csak keveset eszem. És azt is észrevenni, hogy amikor "belakmározok", akkor sokkal több van. Én napi két litert iszom kb.
2011. dec. 13. 09:59
 3/6 xStefix ***** válasza:

Nekem is a folyadék volt a lényeg, érezhetően csökkent, ha nem ittam eleget. Napi min. 2 liter kellett, ha ez alá csúszott, annak meglett a következménye.

Tipp: Legyenek kis üvegcséid, amibe reggel készítsd össze a napi adagjaidat. Ezeket aztán viheted magaddal a dolgodra, így jó eséllyel nem fogsz elfelejteni inni.

2011. dec. 13. 10:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem sokat inni viszont így állandoan pisilni kell menni. Főleg babakocsi tologatasnal a legrosszabb. 22-es csapdája.
2011. dec. 13. 10:26
 5/6 anonim ***** válasza:
A folyadékfogyasztással nálam is összefüggésben van a tej mennyisége. Ilyenkor télen kicsit nehezebb odadfigyelni rá, de muszáj... ha nagy lemaradásban vagyok, akkor megiszom egy üveg karamalz-ot, az mindig "felturbózza" a tejtermelést.
2011. dec. 13. 12:58
 6/6 Kerria ***** válasza:

Én rendszerint megfeledkezem az ivásról... de mivel reggelizünk és vacsizunk is, ezért vettem egy olyan bögrét, amibe fél liter folyadék elfér, és a 2 étkezés alkalmával megiszok ennyi teát, az már egy liter, és így könnyebben megvan a napi 2-3 liter folyadék bevitelem.

Sajnos így is úgy is kevés a tejem, de ha nem iszok eleget, akkor aztán kiszárad... :(

2011. dec. 13. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!