Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás befejezése után,...

Szoptatás befejezése után, hogy és mennyire változott meg a cicitek?

Figyelt kérdés
Nekem 70AAból 90C lett. Amikor teljesen kiszopizza a cicimet a lányom, akkor nagyon pici lesz a cicim és lógos (azért nem olyan durván) Erre is számíthatok? Vagy már nem lesz 70AA? Remélem nem...
2011. dec. 13. 05:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Terhesseg alatt es szoptataskor gyonyoru telt volt a mellem (75 B volt elotte). Nekem szemely szerint jot tett a terhesseg, mert sokkal csinosabb lettem, mint elotte (-8 kilo). Viszont a melleim.... Nem lett gaz, de kisebb es puhabb, mint elotte. De ugy vagyok vele, hogy melltartoban jol nez ki, melltarto nelkul meg ugysem megyek sehova.

Amugy igen, a szoptatas befejezevel fogod latni a valtozast.

2011. dec. 13. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem is kissebb és puhább lett. Pedig egyébként is pici volt. :-S
2011. dec. 13. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Szoptatás alatt 90c volt, előtte 80b most szoptatás után 85b. Puhább és picit ernyedtebb lett nekem is, de jobban néz ki a párom szerint mint előtte. :)
2011. dec. 13. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:
sajna a telt kerek mellből lett egy lógó valami. Méretre ugyanakkora maradt, de terhesen és szoptatás alatt 75 B-ből 80 C lett. Aztán visszazsugorodott.
2011. dec. 13. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
80A volt, terhesség alatt 85-90B lett, most másfél évvel szülés után, következő terhesség miatt elapadt állapotában nem sokkal nagyobb mint volt (bár a régi melltartóimból alig néhányba férek csak el kényelmesen), de "hosszabb" lett, és lógósabb - pedig olyan jó formája volt, állt minta cövek. :(
2011. dec. 13. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!