Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Legfurcsább vagy legidegesítőb...

Legfurcsább vagy legidegesítőbb étkezési szokásod? Önmagad, vagy akár mások szerint.

Figyelt kérdés

Nekem talán a legfurcsább,hogy képes vagyok szinte bármihez tejfölt enni,például még a húslevesbe is szoktam néha rakni.

Vagy például párom ki nem állhatja,hogy a Nesquik kakaót kanállal eszem magában... :)

Nektek van ilyen?

26/N

2011. júl. 27. 16:32
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
kolbászt eszem barackos joghurttal, aztán meg csokit :D és még ízlik is x"D
2011. aug. 7. 14:08
 42/44 anonim ***** válasza:
Érdekes ételeim vannak, pl: olvasztott csoki. Erre viszont nem tudok.
2011. nov. 21. 15:41
 43/44 anonim ***** válasza:

Negyed óráig, húsz percig nem nyúlok a dinnyeszelethez - a többiek már rég megeszik, mire én aprólékosan kimagozom, kipöckölöm belőle a kés hegyével a magokat, egytől egyig. Aztán csak utána fogok hozzá, és késsel vágok belőle falatokat. (Mondjuk ez már kevésbé fura, a családban mindenki késsel vágja, hogy ne fröcsögjön a leve szerteszét. :D)

De pl. táborban hülyén néztek rám, hogy előkaptam egy bicskát és falatokat vágtam le, rátűztem a hegyére és úgy ettem meg. Ott mindenki harapdálta.

Hülye szokásom még, hogy ha főzök, mindenképp teszek bele legalább fél gerezd fokhagymát. Amikor látják, elborzadnak. Ha nem látják, evés közben megdicsérik, hú, milyen fűszereket használtam, de finom...

20/F

2011. nov. 21. 16:51
 44/44 anonim ***** válasza:
Hagyma cukorral.
2011. nov. 28. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!