Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Legfurcsább vagy legidegesítőb...

Legfurcsább vagy legidegesítőbb étkezési szokásod? Önmagad, vagy akár mások szerint.

Figyelt kérdés

Nekem talán a legfurcsább,hogy képes vagyok szinte bármihez tejfölt enni,például még a húslevesbe is szoktam néha rakni.

Vagy például párom ki nem állhatja,hogy a Nesquik kakaót kanállal eszem magában... :)

Nektek van ilyen?

26/N

2011. júl. 27. 16:32
1 2 3 4 5
 11/44 doboszoli ***** válasza:
75%

Talán a főzés miatt van, de az elém tett,(más által főzött)

ételt megszagolom... Nejem szerint borzalom.

A másik. Egy fogás, egy tányér. Lehet, hogy mánia, de nem tudok jóízűen enni "használt" tányérból.

2011. júl. 27. 17:02
 12/44 doboszoli ***** válasza:
87%
Ja, és ott tudok hagyni a tányéron egy falat húst, vagy két kanál levest.
2011. júl. 27. 17:03
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Babkonzerv összekeverve túróval és felkarikázott virslivel. Én imádom, mindenki más szerint viszont undorító. :-)
2011. júl. 27. 18:19
 14/44 anonim ***** válasza:
88%
A tányért én is minden ételnel cserelem. egyébként én nem tudok pl félhomályban enni, mert mindent amit megeszek, látnom kell. Bontott tejet másnap mar nem iszom meg, az a parome. ha a gyomolcson van egy kis hiba, akkor azt le kell vagnom. Ha lejárt valami szavatossaga akar egy nappal is , azt mar nem eszem meg.
2011. júl. 27. 18:22
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

az, hogy a fogások még otthon is másik tányérból, az nem mánia, az természetes.(most már...)

a rémálmom, amikor a napköziben a leves után beleb...szták

a másodikat, ha még volt benne két kanál leves akkor is.

csúcs volt a paradicsomleves után a mákostészta:))

a konyhásnéni malaca viszont gyarapodott:)))

2011. júl. 27. 18:25
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Apám még mielőtt bármit is megkóstolna, rögtön majd' egy fél marék vegetát beleönt. Húsleves, főzelék, bármi... (Mondjuk ennek az az oka, hogy ritka borzalmasan főzött a nagymamám, ha egyáltalán főzött... és így legalább valami fix íze lett a kajának. De anyám főztjével semmi gond nincs, ha húgom vagy én alkotok, akkor sem... mégis beleönti.)

Az én fura szokásom (legalábbis a mi családunkban az), hogy nem eszek kenyeret a krumplis, rizses, tésztás ételekhez. Se krumplifőzelékhez, se rizsköretes pörkölthöz... nekem ez a három dolog ugyanaz és önmagában jó. A többiek kenyeret zabálnak hozzá...

Ja és képes vagyok olyan teát csinálni, hogy bodza- és borsmenta keveréke, reszelt gyömbérrel, csilidarabkákkal és akácmézzel. Néha fokhagymával is, egy picit. Brutális. Bizarr. (De roppant hasznos!)

2011. júl. 27. 18:37
 17/44 Kriszti83 ***** válasza:
75%
Előre felvágom a húst a tányéromon és csak villával eszek tovább.
2011. júl. 27. 18:46
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

a szaglálásról. apósom szokása volt, bárki főzte is az ételt, mindig megszaglászta mielőtt enni kezdett, pedig ő egy teát sem tudott főzni:))

Vendéglőben is ezt tette, anyósom sokszor bokánrúgta az asztal alatt:))

2011. júl. 27. 18:47
 19/44 anonim ***** válasza:
75%

ha pörkölt van csak a húst eszem ki belőle a szaftot ott hagyom

levesnek a sűrűjét eszem levét ott hagyom

főzeléket villával eszem (zöldborsó, zöldbab stb) és csak azt eszem ki belőle

ha látom hogy í hús zsíros azt kivágom belőle

minden étkezés után forró teát iszok

túrót önmagába eszem annyira szeretem

2011. júl. 27. 19:20
 20/44 anonim ***** válasza:

Tejet,tejeskávét imádom jéghidegen,még télen is úgy iszom,a legnagyobb hidegben.

Ha a húson látok egy darab zsírt is,azt levágom.

A levest tészta nélkül eszem.

Ha dinnyét eszek,előtte mindig kimagozom,csak utána tudom megenni,szabályosan rosszul vagyok,ha egy mag is a számba kerül,kiráz a hideg.

Nagy,gyümölcs darabkás joghurtokkal is ugyanígy vagyok,volt már,hogy átszűrtem a joghurtot:D

Először én is mindig felvágom a húst késsel,és utána már csak villával eszem.

Sose hagyok semmit a tányéromon.

A gyümölcsöket/zöldségeket se mosom meg,max.ha tényleg nagyon retkes.Semmi bajom sincs:))

2011. júl. 27. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!