Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Legfurcsább vagy legidegesítőb...

Legfurcsább vagy legidegesítőbb étkezési szokásod? Önmagad, vagy akár mások szerint.

Figyelt kérdés

Nekem talán a legfurcsább,hogy képes vagyok szinte bármihez tejfölt enni,például még a húslevesbe is szoktam néha rakni.

Vagy például párom ki nem állhatja,hogy a Nesquik kakaót kanállal eszem magában... :)

Nektek van ilyen?

26/N

2011. júl. 27. 16:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Én is imádom a tejfölt, majdnem mindenhez, rántott dolgokhoz is mártogatni. Imádom a sűrített tejet tubusból szívni. A párom is leszemezi a kukoricát, én meg körberágom. hát igen, tényleg teljesen más a végeredmény. nem sózza soha, így már én se. de a főzővízbe egy kis cukrot teszek (ha nem lenne elég édes magától). A gép előtt eszek (most is). Az utolsó falatot legtöbbször meghagyom, az már nem megy le :)
2011. júl. 30. 15:25
 32/44 anonim ***** válasza:

- Nyers sütitésztát jobban szeretem, mint megsülve. (sokszor csak a nyalakodós élményért sütök)

- imádom az "üres" ízeket, pl. zabkása ízesítés nélkül, tejbegríz cukor nélkül...stb.

- minden étkezés után kávézok

- citromlével és cukorral eszem a bablevest, vagy narancslével

- a levesekből meghatározott sorrendben eszem ki a sűrűjét (először leeszem róla a levet)

- nem tudok balkézzel enni, akkor sem ha megfeszülök, szóval étteremben késsel-villával úgy eszek, hogy folyton átteszem a jobb kezembe a villát miután levágtam egy falatot. (és mivel hamar megunom, sosem lakok jól)

- imádok kézzel enni, itthon mindent kézzel eszek, amit csak lehet

2011. júl. 30. 15:45
 33/44 anonim ***** válasza:
- és utálom a tésztát a levesben
2011. júl. 30. 15:48
 34/44 anonim ***** válasza:

- a zsöminek először a belét eszem ki

- bele nem eszek a közösbe, csak a kanalat nyalom le úgy, h előtte még szedek egyel (pl. lekvárt)

- ha maradt még pl. kicsi szaft, akkor azt szedőkanállal eszem ki (de csak ha már senki nem kér)

- kinyalom a tányért

- a legfinomabbat hagyom legutoljára

- sült krumplira/milánóira eszelős mennyiségű kecsöpöt tudok tenni

- forralt tejnek kihűlés után megeszem a fölét - persze, csak amíg vékonyan fedi

- tej mellé néha egy kiskanál nutellát/kakaóport/mézet eszek

- esti tej felét hidegen, másik felét tűzforrón iszom

2011. júl. 30. 19:33
 35/44 anonim ***** válasza:

-A tojáslevest, meg leveseket mindig hidegen eszem

-Ha mondjuk zacsis levest eszek, teszek még bele tésztát de annyit hogy a végén már összeáll

-az utolsó falatot nem eszem meg soha

-kicsi zsír van a húson azt levágom

2011. júl. 30. 21:48
 36/44 anonim ***** válasza:

Én is szeretek kézzel enni.

Pl. a sült krumpli és sült- vagy rántott hús "késsel-villával" történő evése úgy zajlik, hogy a kés a tányér mellett marad érintetlenül, a villát megfogom a kezembe "evésre készen", és a másik kezemmel pedig eszek.:)

2011. júl. 30. 23:24
 37/44 anonim ***** válasza:

-egy étkezéshez legalább 1 liter vizet iszom, a leveshez is

-MINDENT megszagolok mielőtt beleennék, észre sem veszem..

-a babos ételekből kitúrom a babot

-húsból kivágom a nem hússzínű részeket (zsír, mócsing, erek..)

meg még van egy csomó, majd gondolkozom:D

2011. júl. 31. 00:19
 38/44 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon gyorsan befalom az ételt,hogy majd megfulladok tőle (ha nagyon éhes vagyok vagy dolgom van) vagy minden egyes falatot,amit a számba veszek,minden oldalról körbenézem (erre nemrég jöttem rá,igyekszem magam türtőztetni,dehát nem nagyon megy),sokszor eszem a számítógép előtt,evés közben újságot olvasok,amit nagyon szeretek,képes vagyok mindenki elől mindet megenni.Gyakran van úgy,hogy mire elkészítettem az ételt,az már nem kell,inkább eszem valami lehetetlenséget a hűtőből,pld.sajtot lekvárral.
2011. júl. 31. 00:20
 39/44 anonim ***** válasza:

A főtt ételeket csak forrón szeretem. Ha csak meleg, mindig berakom még a mikróba is.

A makaróbit kb fél kg ketchuppal eszem. (A tesóim mindig azt mondják, hogy makarónifőzeléket eszek:)

Minden nap eszek több kg gyümölcsöt.

Én is bele szoktam enni a közös tálba (de csak ha anyukám nem látja.)

A hósok eszek kb egy egész üveg uborkát.

2011. aug. 4. 19:15
 40/44 anonim válasza:

Én pl. minden kajából meghagyok egy falatot. Az utolsó falat sosem esik jól (: meg mindent sütis villával és kiskanállal eszem, a lehető legkisebb tányérról. Sokszor megszokásból azzal is terítek, ha vendégek vannak, anyunak ég az arca rendesen.:D meg régen (néha még most is) ami nem tetszett a levesben, azt kipakoltam körben a tányér szélére. Mamám mindig bosszankodott, h már megint "kidíszítettem" a tányéromat ((:

(bár ez nem teljesen ide tartozik de régen nagyon sokat rágcsáltam a hajamat is)

2011. aug. 5. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!