Legfurcsább vagy legidegesítőbb étkezési szokásod? Önmagad, vagy akár mások szerint.
Nekem talán a legfurcsább,hogy képes vagyok szinte bármihez tejfölt enni,például még a húslevesbe is szoktam néha rakni.
Vagy például párom ki nem állhatja,hogy a Nesquik kakaót kanállal eszem magában... :)
Nektek van ilyen?
26/N
- Nyers sütitésztát jobban szeretem, mint megsülve. (sokszor csak a nyalakodós élményért sütök)
- imádom az "üres" ízeket, pl. zabkása ízesítés nélkül, tejbegríz cukor nélkül...stb.
- minden étkezés után kávézok
- citromlével és cukorral eszem a bablevest, vagy narancslével
- a levesekből meghatározott sorrendben eszem ki a sűrűjét (először leeszem róla a levet)
- nem tudok balkézzel enni, akkor sem ha megfeszülök, szóval étteremben késsel-villával úgy eszek, hogy folyton átteszem a jobb kezembe a villát miután levágtam egy falatot. (és mivel hamar megunom, sosem lakok jól)
- imádok kézzel enni, itthon mindent kézzel eszek, amit csak lehet
- a zsöminek először a belét eszem ki
- bele nem eszek a közösbe, csak a kanalat nyalom le úgy, h előtte még szedek egyel (pl. lekvárt)
- ha maradt még pl. kicsi szaft, akkor azt szedőkanállal eszem ki (de csak ha már senki nem kér)
- kinyalom a tányért
- a legfinomabbat hagyom legutoljára
- sült krumplira/milánóira eszelős mennyiségű kecsöpöt tudok tenni
- forralt tejnek kihűlés után megeszem a fölét - persze, csak amíg vékonyan fedi
- tej mellé néha egy kiskanál nutellát/kakaóport/mézet eszek
- esti tej felét hidegen, másik felét tűzforrón iszom
-A tojáslevest, meg leveseket mindig hidegen eszem
-Ha mondjuk zacsis levest eszek, teszek még bele tésztát de annyit hogy a végén már összeáll
-az utolsó falatot nem eszem meg soha
-kicsi zsír van a húson azt levágom
Én is szeretek kézzel enni.
Pl. a sült krumpli és sült- vagy rántott hús "késsel-villával" történő evése úgy zajlik, hogy a kés a tányér mellett marad érintetlenül, a villát megfogom a kezembe "evésre készen", és a másik kezemmel pedig eszek.:)
-egy étkezéshez legalább 1 liter vizet iszom, a leveshez is
-MINDENT megszagolok mielőtt beleennék, észre sem veszem..
-a babos ételekből kitúrom a babot
-húsból kivágom a nem hússzínű részeket (zsír, mócsing, erek..)
meg még van egy csomó, majd gondolkozom:D
A főtt ételeket csak forrón szeretem. Ha csak meleg, mindig berakom még a mikróba is.
A makaróbit kb fél kg ketchuppal eszem. (A tesóim mindig azt mondják, hogy makarónifőzeléket eszek:)
Minden nap eszek több kg gyümölcsöt.
Én is bele szoktam enni a közös tálba (de csak ha anyukám nem látja.)
A hósok eszek kb egy egész üveg uborkát.
Én pl. minden kajából meghagyok egy falatot. Az utolsó falat sosem esik jól (: meg mindent sütis villával és kiskanállal eszem, a lehető legkisebb tányérról. Sokszor megszokásból azzal is terítek, ha vendégek vannak, anyunak ég az arca rendesen.:D meg régen (néha még most is) ami nem tetszett a levesben, azt kipakoltam körben a tányér szélére. Mamám mindig bosszankodott, h már megint "kidíszítettem" a tányéromat ((:
(bár ez nem teljesen ide tartozik de régen nagyon sokat rágcsáltam a hajamat is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!