Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Legfurcsább vagy legidegesítőb...

Legfurcsább vagy legidegesítőbb étkezési szokásod? Önmagad, vagy akár mások szerint.

Figyelt kérdés

Nekem talán a legfurcsább,hogy képes vagyok szinte bármihez tejfölt enni,például még a húslevesbe is szoktam néha rakni.

Vagy például párom ki nem állhatja,hogy a Nesquik kakaót kanállal eszem magában... :)

Nektek van ilyen?

26/N

2011. júl. 27. 16:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Én is imádom a tejfölt és sok kajába rakok.

Fura szokásom: a gulyáslevesből és a borsólevesből kieszem a zöldséget, borsót, húst és csak a legvégén a nokedlit :D A borsót is rendesen kiválogatom közüle :D

2011. júl. 27. 22:20
 22/44 anonim ***** válasza:

- levesekhez üdítőt iszok közben

- fasírtot még a sütés előtt, nyersen is eszem

- sötétben nem tudok enni

- mindent más tányérból

- ha virslit/kolbászt eszek, a ketchupot és mustárt kicsit összekeverem

21/N

2011. júl. 27. 23:17
 23/44 anonim ***** válasza:

-Regen a kenyer belebol galacsinokat gyurtam es azt ettem meg de anyum leszoktatott.

-En is sokszor felvagom elore a kajat aztam villa

-tanyercsere de szerintem ez normalis

-dinnyemagozas, kiskoromban szolomagozas

-a zsiros reszt mindig levagom

-ha nem finom kajat eszek hamar ehes leszek v az maradok

-kulonbozo zabpelyheket retegezek a talba

-a mikroban felmelegitett kenyerszeletet(sajtolvasztas) atrakosgatom a tanyer masik oldalara hogy a viz az aljarol ne aztassa el

-a finom falatokat hagyom a vegere

2011. júl. 28. 00:24
 24/44 anonim ***** válasza:

× szeretek egyedül enni. ez másokat frusztrál...

× sokszor beleeszek egy közös tálba, pl nagy adag körözöttbe kiskanállal :)

× imádom a félig kész sütitésztákat. linzer, kelttészta, muffintészta, mindent.

× sokszor úgy néz ki egy étkezés, hogy mindenből 2 falatot eszem, kb 5 féle ételből, a végére jól is lakok, viszont iszonyú hascsikarás lesz a vége :D

× mindent a lehető legkisebb tányérról eszek (már ha használok egyáltalán tányért :p), hogy lehetőleg ne egyek túl sokat egyszerre...

és még sorolhatnám :)

23/L

2011. júl. 28. 01:03
 25/44 doboszoli ***** válasza:

Még egy dolog, ami teljesen ellentmond a tányér-kés-villa "mániámnak".Nejem szájszéle ettől is remeg.

Amikor délutánra a borsóleves kihűl a gázon, nem teljesen, hanem olyan jó "tőgymelegre", a merőkanállal muszáj ennem belőle néhánnyal. Ez amellett, hogy disznó szokás, még a rajtam lévő póló, ing leamortizálásával is jár. Fehér pólón jól mutat a paprikás zsír....

2011. júl. 28. 05:57
 26/44 anonim ***** válasza:

jja,meg mikor éjjel hideg spenóttal eszed le magadat:)))

piros-fehér-zöld....:)))

2011. júl. 28. 07:15
 27/44 anonim ***** válasza:

-Hidegen iszom a tejeskávét.

-Megiszom akkor is, ha előző napról maradt.

-Szinte mindenhez eszem kenyeret, pl sültkrumpli, pöri+tészta+kenyér, főzelékhez természetes, néha leveshez is pl borsóleves, persze gulyáshoz elengedhetetlen.

-Utálom az édességet, a világból ki lehet vele kergetni.

-Viszont imádom a sót. (a só-liszt-gyurma, amit a fiamnak készítek, igen ízletes csemege)

-Virslihez mustár+erőspista összekeverve, de ez a melegszendvicsre is nagyon finom

Most ennyi jut eszembe.

Férjem idegesítő szokásai: rengeteg mindenre ketchup és tejföl, mielőtt megkóstolná. Nem is érzi mit főztem, csak azt az agyonketchupozott valamit. Pl omlettre ketchup... boááá

2011. júl. 28. 16:33
 28/44 anonim ***** válasza:

eszembejutott megegy a fott kukoricarol a szemeket uy eszem le hogy ne maradjon rajta semmi. azokra a kis "helyakra" meg csirakra gondolok.

Ez arra is jo hogy nem megy a fogad koze

kicsit idoigenyes

2011. júl. 28. 17:46
 29/44 A kérdező kommentje:

Én is mindig a lehető legkisebb tányérról szoktam enni! :)

Tök jó ezeket a szokásokat olvasni,írjatok még sokat,és köszi az eddigieket is,van pár ami megmosolyogtatott! :D

2011. júl. 28. 18:10
 30/44 anonim ***** válasza:

Én mindent hidegen(hűtőben lehűtve) eszek-iszok. Legyen az leves, vagy kávé, vagy bármi, a -akár kéz- meleg ételnek a gondolatától is rosszul vagyok. Mindent, a folyadékot is folyadékkal nyomatom. Csak egyedül szeretek enni. Minden, számomra kevésbé érdekes dolgot sorban kieszek a tányérból, hogy a végére a legfinomabb falat maradjon. Dinnyénk pl kivágom a közepét, ez marad legutoljára. Teljesen sótlanul, cukrozatlanul, natúrban eszek.

Van néhány ilyen mániám még, nem irigylem a családomat :D

2011. júl. 28. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!