Legfurcsább vagy legidegesítőbb étkezési szokásod? Önmagad, vagy akár mások szerint.
Figyelt kérdés
Nekem talán a legfurcsább,hogy képes vagyok szinte bármihez tejfölt enni,például még a húslevesbe is szoktam néha rakni.
Vagy például párom ki nem állhatja,hogy a Nesquik kakaót kanállal eszem magában... :)
Nektek van ilyen?
26/N
2011. júl. 27. 16:32
1/44 anonim válasza:
cukorral felvert tojássárga, v fahéjjas cukor kiskanállal. Rám ezért néztek furán
2/44 anonim válasza:
a férjem ecetez minden levest, oda kell tenni neki még a húsleveshez és a gulyáshoz is.egyszerűen idegbajt kapok tőle, de meg kellett szoknom...:))
4/44 anonim válasza:
Nálam a késsel villával enni azt jelenti, hogy felvágom kicsi darabokra az egészet. Majd leteszem a kést és elkezdek villával enni. Akárhol.
23/N
5/44 anonim válasza:
Utolsó: úúú, tényleg, ezt a férjem is csinálja:-))
6/44 anonim válasza:
Dobozos májkrém evése kanállal. A párom kinevetett amikor először látta. :)
7/44 anonim válasza:
én semmit sem sózok meg én nem érzem ha az étel sós e vagy sem :)
8/44 A kérdező kommentje:
A késes villás dolgot én is csinálom,például,ha nagyon gyorsan kell ennem,vagy ha a tv előtt eszem. :) Sőt májkrémet is szoktam én is a konzervből kanállal enni,csak mióta találtam benne egy -feltehetőleg- sertésszőrszálat azóta mellőzöm a konzerves májkrémet. :(
2011. júl. 27. 16:47
9/44 anonim válasza:
Töltött paprika rengeteg tejföllel,paradicsom vastagon megszórva sóval,főtt kukorica iszonyú sósan,télen is hűtőből,jéghidegen inni mindent,hagyma pucolás egyszer használatos gumikesztyűben.Állítólag ezek nagyon furcsa,és idegesítő szokásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!