Hogyan lehet "száraz" tepertőt készíteni?
a briteknél is kapható ilyen töpörtyű olyan zacskóban, mint a földimogyoró, de olyan kemény és száraz, hogy a csomagra rá van írva, hogy a fogaid megsérülhetnek és saját felelősségre rágd :=) Már nem emlékszem a nevére és az árára, de nagyon finom!
Én itthon szoktam sütni, korántsem lesz ennyire kemény, de ha lassú tűzön, sokáig sütöd (plusz nagyon kicsire vágom a szalonnát, így rövidül a sütési idő és jobban át is sül), akkor tényleg szinte minden kisül belőle. Amikor kész, akkor fémszűrővel kiszedem és a forró zsír fölött, a lábos peremére akasztva lecsepegtetem -> a hőtől még az utolsó cseppek is kicsepegnek belőle.
Ezt talán megnyitja. Lehet, hogy ezt is extrudálják, mint azt amit te említettél.
Igen, ez az a második link:)
Nagyon klassz, ajánlom mindenkinek, aki nagyon furcsát akar enni:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!