Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi értelme van az alkoholizálá...

Mi értelme van az alkoholizálásnak és az ivászatnak? Mi értelme van berúgni?

Figyelt kérdés
valaki magyarázza el mert nem látom ezeknek értelmét, és szeretném megérteni az emberek gondolkodását.
2011. júl. 11. 21:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
Minden viccesebb részegen. És felszabadulnak a gátlások, akik nagyon félénkek, azoknak ez is jó.
2011. júl. 11. 21:08
 2/19 A kérdező kommentje:
hát én csak gratulálni tudok annak aki csak ilyen szerektől tud felszabadulni. akkor sem értem, hol az értelem?
2011. júl. 11. 21:10
 3/19 anonim ***** válasza:
50%
próbáld ki. Egyből könnyebben dobod magad a fiúk ölébe :)
2011. júl. 11. 21:14
 4/19 anonim ***** válasza:
22%
Elfelejtenek mindent. Hogy mit mondtak, meg ilyenek. Aztán meg nem bírnak leszokni. olyan ez mint a cigaretta, csak attól nem lesz az ember hülye. Az alkoholtól azt hiszik, hogy ők a legerősebbek, egyfolytában kötekednek. Sokuk nem bír leszokni róla. De azért alkalmanként lehet egy kis bort inni, meg pezsgőt. De azért módjával. Én mondjuk nem iszom, de ismerek olyat aki igen.
2011. júl. 11. 21:18
 5/19 anonim ***** válasza:
Feszültségoldó, megnyugtat vagy legalábbis elfelejteti a problémákat átmenetileg. Mondjuk a sárga földig beinni nem sok értelme van, az alkoholizmus meg ugye betegség, de normális keretek között, pl. szórakozóhelyen vagy egy baráti beszélgetés közben némi alkohol egyáltalán nem elítélendő. Legalábbis szerintem.
2011. júl. 11. 21:19
 6/19 anonim ***** válasza:
Akkor is szoktak inni, amikor ugy gondolják, hogy már semmi értelme az életnek.
2011. júl. 11. 21:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok is akik csak ki akarják próbálni és már nem bírnak leszokni róla.
2011. júl. 11. 21:21
 8/19 anonim ***** válasza:
56%
Alkohol után lazább az ember.
2011. júl. 11. 21:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Én sem tudom. Akiket ismerek, azok nagy része is oda van érte, ők meg azon csodálkoznak, hogy én miért utálom.
2011. júl. 11. 21:44
 10/19 A kérdező kommentje:

miért akarnám magam a fiúk ölébe dobni? nem vagyok ribanc.

elég gáz ha valaki csak így tudja feloldani a feszültségét.

hát mert az ivástól aztán mindjárt több értelme lesz az életnek... -.-

ahhoz, hogy valaki ne tudjon leszokni róla már nagyobb mennyiséget kell fogyasztania. ha olyan nyomorék hogy nem bír mértéket tartani akkor meg is érdemli.

21:44 én meg azon csodálkozom mit lehet szeretni az önpusztításon és hogy miért olyan 'menő' ez.

2011. júl. 11. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!