Mi értelme van az alkoholizálásnak és az ivászatnak? Mi értelme van berúgni?
Figyelt kérdés
valaki magyarázza el mert nem látom ezeknek értelmét, és szeretném megérteni az emberek gondolkodását.2011. júl. 11. 21:00
1/19 anonim válasza:
Minden viccesebb részegen. És felszabadulnak a gátlások, akik nagyon félénkek, azoknak ez is jó.
2/19 A kérdező kommentje:
hát én csak gratulálni tudok annak aki csak ilyen szerektől tud felszabadulni. akkor sem értem, hol az értelem?
2011. júl. 11. 21:10
3/19 anonim válasza:
próbáld ki. Egyből könnyebben dobod magad a fiúk ölébe :)
4/19 anonim válasza:
Elfelejtenek mindent. Hogy mit mondtak, meg ilyenek. Aztán meg nem bírnak leszokni. olyan ez mint a cigaretta, csak attól nem lesz az ember hülye. Az alkoholtól azt hiszik, hogy ők a legerősebbek, egyfolytában kötekednek. Sokuk nem bír leszokni róla. De azért alkalmanként lehet egy kis bort inni, meg pezsgőt. De azért módjával. Én mondjuk nem iszom, de ismerek olyat aki igen.
5/19 anonim válasza:
Feszültségoldó, megnyugtat vagy legalábbis elfelejteti a problémákat átmenetileg. Mondjuk a sárga földig beinni nem sok értelme van, az alkoholizmus meg ugye betegség, de normális keretek között, pl. szórakozóhelyen vagy egy baráti beszélgetés közben némi alkohol egyáltalán nem elítélendő. Legalábbis szerintem.
6/19 anonim válasza:
Akkor is szoktak inni, amikor ugy gondolják, hogy már semmi értelme az életnek.
7/19 anonim válasza:
Vannak olyanok is akik csak ki akarják próbálni és már nem bírnak leszokni róla.
9/19 anonim válasza:
Én sem tudom. Akiket ismerek, azok nagy része is oda van érte, ők meg azon csodálkoznak, hogy én miért utálom.
10/19 A kérdező kommentje:
miért akarnám magam a fiúk ölébe dobni? nem vagyok ribanc.
elég gáz ha valaki csak így tudja feloldani a feszültségét.
hát mert az ivástól aztán mindjárt több értelme lesz az életnek... -.-
ahhoz, hogy valaki ne tudjon leszokni róla már nagyobb mennyiséget kell fogyasztania. ha olyan nyomorék hogy nem bír mértéket tartani akkor meg is érdemli.
21:44 én meg azon csodálkozom mit lehet szeretni az önpusztításon és hogy miért olyan 'menő' ez.
2011. júl. 11. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!