Mi értelme van a piramis alakú teafilternek?
Figyelt kérdés
Nem mindegy, hogy táska alakú vagy piramis? Úgyis ugyanolyan az íze.2009. okt. 26. 09:04
2/11 anonim válasza:
Semmi. Csak piacra dobtak egy új fajta teát és így jobban veszik az emberek, tetszetősebb.
3/11 anonim válasza:
A piramis alaknak semmi lényege nincs. Viszont a tea azért más, mert nem kell bele citromlé, csak cukor. Mi is vettünk ilyet, a párom múltkor Ausztriában ivott ilyet, aztán kipróbáltuk. Hát nem olcsó (kb 550 Ft 20 db filter), de szerintem egyszer megéri kipróbálni. Sokkal finomabb, mintha citromlével csinálná az ember.
4/11 anonim válasza:
Ezek szerint citrom ízű? Még nem próbáltam, de én elég kevés teához teszek citromot, leginkább minden nélkül szeretem inni őket. Valakitől azt hallottam, hogy jobban lesüllyed a filter az edény (bögre) aljára, amiben forrázod. Hát, ha ennyi, én biztos nem fizetnék dupla árat érte. Ha finomabb, lehet, hogy megkóstolnám, de azért megint csak nem fizetnék ki ennyit. Én békésen nyomkodom lefelé a bögrében a lapos filter, teafőzőben meg erre sincs szükség. Azért a reklámban szépen néz ki, kétségtelen. Biztos valamivel frissíteni akarták a kínálatot, mert pangott a tea üzlet.
6/11 anonim válasza:
Ráadásul a bögrébe képtelenség belelógatni, mert olyan rövid a madzagja hogy belepottyan, aztán halászhatod ki.
7/11 anonim válasza:
Egyszer azt hallottam, hogy így nagyobb szárított gyümölcsdarabokat tudnak beletenni, gondolom nagyobb mennyiségű gyümölcsnél intenzívebb az íze is... De ez természetesen csak a gyümölcsteára vonatkozik... Ha ennyi az ára, akkor inkább maradunk a hagyományos "laposnál"! :o)
8/11 anonim válasza:
Párom eprest ivott kint, mi citromosat vettünk. 1 filtert főztünk abban a fütyülős teafőzőben :) Fincsi lett nagyon és nagyon fekete :D Jó erős. Szerintem citromlé nélkül a legjobb. Egy bögrébe 2,5 teáskanál cukrot szoktam tenni és úgy isszuk. Nagyon fini. :)
9/11 anonim válasza:
a piramis alakú filter anyaga más (olyasmi mint vmi apró szemű háló) így az ízek is jobban ki tudnak olvadni és finomabb lesz a tea (főleg hogy tényleg nagyobb cuccok vannak benne) egyszer megéri kipróbálni, én nem bántam meg :)
10/11 anonim válasza:
nekem ezek a drága teák nem jöttek be ... most van ilyen pickwick szilvás, az illata olyan mint a szilvásgombócnak, de akárhogy ízesítjük sose jön ki a zamata. ugyanez a milforddal is, és a teekanne termékekkel is. Jó öreg early grey 160 ft és mindenhogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!