Sokadika van. Mit főzhetnék kevés pénzből?
2 felnőtt + 2 kisgyerek.
Gondoltam sütök lángost, mert élesztő, liszt, sajt van itthon.
De kellene valamilyen leves is. 220 ft-om van.
Rántott leves?!...
Ha van néhány tojásod, akkor üsd bele és akkor tojásleves lesz...
A pénzedből vegyél krumplit, azzal kihúzhatod a hétvégét!
Paprikáskrumpli, krumplileves, krumplistészta, ilyesmi...
(Ha Bp-i vagy, szívesen adok neked 2000 Ft-ot, ha eljössz érte // Bp. XII. kerület)
Tedd ki az email-címed, ha ez jó neked!!!... :-))
Köszi az ötleteket!
ÉS még jobban a felajánlást! nagyon meghatott! köszönöm, de nem fogadhatom el.
Karalábé leves lesz az ebéd, 90 forintot költöttem.
és persze a lángos.
kenyérleves piritott kenyérrel
tésztaleves
káposztaleves
tojásleves
sárgaborsó, lencse, bableves
Bevallom, engem nagyon megrázott, hogy ott állsz 2 gyerekkel és 200 forinttal a zsebedben...
Mindezt pénteken reggel, jön még a hétvége is, gyanítom, hogy csak hétfőn kapsz családipótlékot...
Nem vagyok egy adakozó típus, de most gondolkozás nélkül adtam volna, sajnálom, hogy nem fogadtad el...
(09:06 vagyok)
Ha bp-i vagy és eltudnál jönni, akkor ha mással nem, de 10 tojással, 1 l tejjel (igaz 1,5 %-os) és egy 2 nagy pohár tejföllel ki tudlak segíteni. Hisz hétfő még messze van! Gondolom kenyér sincs. Nekem is nagyon rövid a nadrágszíj, de tudom, hogy mit élhetsz át! Tedd egy picit félre a "nem fogadhatom el"-t!
Írj privátot és megbeszéljük!
Kedves Kérdező!
A szegénység nem szégyen, csak q-rva kényelmetlen!! :))
Fogadd el a felajánlott segítséget: egyrészt gondolom majd visszaadod amikor már lesz miből, másrészt a gyermekeid iránt érzett felelősség miatt.
Ha nem vagy pesti, akkor pedig írd ki, hogy MELYIK TELEPÜLÉSEN élsz, biztosan lesz olyan, aki ott él, olvassa, és tud segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!