Spájz nélküli panel háziasszonyok, hol tartjátok a spájzba való dolgokat?
szintén a beépített szekrény szolgál spájzul,
tavalyi lekvár, befőtt,savanyúság is van még, semmi bajuk, igyekeztem mindent alaposan dunsztolni.
Több polc van a szekrényben, felül a liszt,cukor,rizs,zabpehely, ilyesmi van, következőn az összes üveges (befőttek,lekvárok, stb.),van egy száraztésztás-konzerves polc is.
Eddig semminek nem volt baja, a lisztnek sem, mondjuk elég sokat sütök, nincs ideje "megromolni" :).
Saját készítésű száraztésztát is tárolok ott, annak sem volt sosem baja.
A dobozos tej az egyik konyhaszekrény alján van, csak oda fért el, de annak sincs semmi baja, ha meg felbontottuk, akkor hűtőben van.
Ja, a bontott lekvárt nem szoktuk hűtőbe tenni, simán vissza a "spájzba", semmi baja :).
Most költöztünk ide, tehát eddig még nem működött.
Köszönöm az eddigi tippeket, holnap ki is alakítom a spájzot! :)
Nekem nagyon pici a konyha,igy ilyenre egyetlen kis polcocska van,2 kiló lisztnél többem nincs is egyszerre pl:(
A befőttek,lekvárok a szobában,szekrény tetején vannak,1-2 év alatt semmi bajuk.
Viszont tésztákat,mindent amit felbontok,öntök át üvegbe (befőttes vagy külön erre vett),nehogy belemenjen a moly,vagy rájöjjön a csótány (bár szigetelve vagyunk a szomszédtól,de képesek átrágni magukat irtás ellenére.
Olaj,nagyobb méretű üvegek konyhaszekrény tetején vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!