Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak nálunk nem telik ilyesmikre?

Csak nálunk nem telik ilyesmikre?

Figyelt kérdés
Csak mi nem engedhetjük meg magunknak az ilyesmiket, hogy eper, újkrumpli? Tele vannak ilyenekkel a recept oldalak, de valahogy nálunk nem fér bele, nem mondom, hogy kenyéren vízen meg párizsin élünk, de akkor is...
2011. máj. 26. 18:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
64%
Kiegészítésként pedig elárulom, hogy 2 diplomám van... Ennyit a tanulásról is.
2011. máj. 28. 10:36
 32/35 anonim ***** válasza:
52%

23:46 már bocs, hogy beleszólok, de honnan veszed, hogy a netes munka kizárja a tanultságot/műveltséget? Nekem épp netes munkám van, diplomás munka, diplomás bérrel... Közepesen fizet, csak sokat kell a gép előtt ülni. Te se nagyon nézegettél még álláshirdetéseket úgy istenigazából :) Vagy csak szimplán előítéleteid vannak, csak mert elvégeztél egy egyetemet...?

Elmondanám, hogy attól még, hogy tanultál, nem biztos, hogy végzettségednek megfelelő munkát találsz, és a végzettségnek megfelelő munka is fizethet gányul (pl: tanárok - a fél családom az).

Ezért kár volt megszólalnod.

Egyébként nálunk most épp 800 az eper kilója, én se veszem. Piacon olcsóbb, ott jobban tud az ember spórolni. meg ott ki lehet szűrni legalább a mindenfélével szennyezett külföldi árut... Ugyebár ez az uborka-dolog.

2011. máj. 28. 10:45
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Nova-9:

Akkor ezek szerint ez a spanyol uborka-dolog valami komoly?

2011. máj. 28. 11:02
 34/35 Offthewall ***** válasza:
0%
Az értő-olvasással nincsenek gondjaim, de a válaszodból nem derült ki, hogy nem rólad van szó. A szemellenzőről inkább ne is beszéljünk, mert tudom mi van Magyarországon, csak arra utaltam, hogy szép dolog itt mindenre a kormányt szidni meg stb. és van is rá ok, csak hát valahogy 3 diplomás embert nem ismerek, aki 2 műszakba keres 70000-t... Illetve diploma nélküli ismerőseim közül is soknak arany élete van pedig nem örökölt jelentősen, nem drog dealer...
2011. máj. 29. 10:32
 35/35 Offthewall ***** válasza:
Van ahol 250 forint az újkrumpli és max. 500 az eper, ha valaki olcsón akar venni, megkeresi.
2011. máj. 29. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!