Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak nálunk nem telik ilyesmikre?

Csak nálunk nem telik ilyesmikre?

Figyelt kérdés
Csak mi nem engedhetjük meg magunknak az ilyesmiket, hogy eper, újkrumpli? Tele vannak ilyenekkel a recept oldalak, de valahogy nálunk nem fér bele, nem mondom, hogy kenyéren vízen meg párizsin élünk, de akkor is...
2011. máj. 26. 18:20
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
100%

:s Következő népszámláláson valld magad cigánynak,azt rögtön jön a segily!

Sajnálom ha így vagytok.Szivesen küldenék sok-sok epret:)))))))))

2011. máj. 26. 18:52
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem dohányzunk, sőt édesapám és édesanyám is keményen, becsületesen dolgozik. De sajnos mégis spórolni kell, bizony hó végén mínuszban van a számla így is.
2011. máj. 26. 18:53
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

-csoki és chips helyett inkább veszek 10-15 szem epret, friss gyümölcsöt, pirított magokat

-piacon vásárolok

-igyekszem a legolcsóbbat venni, inkább utánna járok

-a drágább zöldségeket, gyümölcsöket csak ízesítésnek használom

-az újrkumpli úgy vettem észre jobban megéri, mert nem dobom ki a héjja meg a hibák miatt a jó részét

-vega vagyok, így csomót tudok spórolni mert a hüvelyesek, tufu olcsóbban jön ki mint a hús

-és mielőtt bárkinek illúziói lennének, egyetemista vagyok, ösztöndíjból és diákmunkából élek

2011. máj. 26. 19:09
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak nálatok, a környezetemben rengeteg család van, akik négyszer meggondolják, hogy vegyenek-e gyümölcsöt, vagy jó lesz a lekvárnak csúfolt izé is. És bizony, itt vidéken sem tudja mindenki megtermelni a gyümölcsöt. Szerintem hely függő. Nálunk nem pofátlanul drága az eper...
2011. máj. 26. 19:42
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
A Lehel-piacon vasárnap voltam, a nem túl szép eper kilója volt 500 ft.
2011. máj. 26. 19:45
 16/35 anonim ***** válasza:
8%

ez most csak vicc,ugye? lehet én vagyok túl "elit",de nálam ez abszolút nem a luxus kategória,sőt...kb minden nap van itthon eper,krumpli,lazac,rák,nemhiszem hogy ezen kéne spórolni..

16L

2011. máj. 26. 20:58
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen? :D tuti anyuci veszi meg neked
2011. máj. 26. 21:17
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg min spóroljunk? A számlákon? A kaján lehet a legtöbbet spórolni.
2011. máj. 26. 21:21
 19/35 tetro ***** válasza:
12%
hát szerintem 500 ft-ért egy kiló eper, annak luxus csak akinek amúgy se jut egyáltalán kajára. bármilyen hús legalább a kétszeresébe kerül. nagyon kíváncsi lennék, mi az az ebéd ami több napra kijön 500 Ft-ból. gersli pirított kenyérkockákkal :D diák vagyok, senki sem tart el, elég keveset dolgozom, mégis jut napi egy-két kiló gyümölcsre. pl méreg drága almára 300 Ft-ért. de néha még mango is van, meg yoghurt, a kettőből meg együtt lassi. úr vagyok :D
2011. máj. 26. 21:28
 20/35 anonim ***** válasza:
90%
Nem azt mondtam, hogy nem tudom megvenni. De ha lehetséges spórolok rajta, a hússal legalább jól lehet lakni annyi pénzből.
2011. máj. 26. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!