Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak nálunk nem telik ilyesmikre?

Csak nálunk nem telik ilyesmikre?

Figyelt kérdés
Csak mi nem engedhetjük meg magunknak az ilyesmiket, hogy eper, újkrumpli? Tele vannak ilyenekkel a recept oldalak, de valahogy nálunk nem fér bele, nem mondom, hogy kenyéren vízen meg párizsin élünk, de akkor is...
2011. máj. 26. 18:20
1 2 3 4
 21/35 tetro ***** válasza:
51%
a gerslivel is még kevesebből. vagy valami kásával
2011. máj. 26. 21:35
 22/35 anonim ***** válasza:
88%
Az nálunk nem megy, a páromnak kell a hús, mint általában a legtöbb férfinak.
2011. máj. 26. 21:35
 23/35 tetro ***** válasza:
72%
férfi vagyok. körülbelül napi 40kmt tekerek, néha futok, heti néhány órát falat mászok. húst pedig alig eszek. nem vagyok vega, de egyszerűen elnehezít. az hogy kell a hús, az legalább olyan luxus mint az eper.
2011. máj. 26. 21:42
 24/35 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy luxus, főleg hogy én meg diabetes-es vagyok, a húsok 80%-ban meg nincsen egyáltalán szénhidrát.
2011. máj. 26. 21:44
 25/35 anonim ***** válasza:
76%

piacon az újkrumpli 250ft a rendes krumpli 200 akárhol veszed, újkrumplin alig van kis héj, sokkal gazdaságosabb

eper 500ft egy kilo ehy héten 2-3 belekell hogy férjen fél kiloval, meg van a kertben is

nincs nasi, üdítő, cigi, pia, drága ruhák helyette gyümölcs

2011. máj. 26. 22:21
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

Az eper, meg az újkrumpli mióta luxuscikk?? :O

Nálunk apu kb minden nap vesz epret, van egy pár, ami ránk is rohad.. O_o

2011. máj. 26. 23:16
 27/35 anonim ***** válasza:
82%

Kedves utolsó: lehet, hogy apu nem 70ezret keres 3 emberre? Hm?

Emberek, mindez attól függ, ki mennyit keres és mire kell a pénz. Spórolni a legjobban igenis a kaján és az öltözködésen lehet, a villanyszámlán érdekes lenne... Hát ezért luxus az 500 ft-os eper néhány embernek.

Nem igaz, hogy enyni szociális érzékenység nem szorult egyesekbe, hogy még le is hüly.ézik kvázi azokat, akik csórók. Úgy, hogy nem is ő keresi meg az eperre valót, hanem anyu meg apu... Szánalom.

Az meg hogy rátok rohad: pocsékoltok. Örülj neki, hogy ennyire jól megy, hogy még ezt is megengedhetitek magatoknak.

(Mielőtt valaki beszól, honnan van netem: a neten dolgozom, ezért ez alapszükséglet)

2011. máj. 27. 12:15
 28/35 Offthewall ***** válasza:
31%
Aha ti meg ha tanultatok volna utolsó meg nem a neten dolgozna akkor jutna KRUMPLIRA. Az, hogy itt fröcsögtök meg sírtok, egyrészt kicsinyes, másrészt meg nem javít a helyzeten. Harmadrészt nem kell inni, cigizni, lehet járni biciklivel, stb...
2011. máj. 27. 23:46
 29/35 anonim ***** válasza:
52%
Szia, kedves kérdező! Nálunk is luxusnak számít, és valóban a kaján lehet a legtöbbet spórolni. Én ráadásul imádnék jókat enni, és kismama is vagyok, így némi lelkiismeret furdalással megengedem az epret magunknak, de pl. az újkrumplit már nem! Egyébként azt vettem észre, hogy minden csak egyre drágul, már az aludttej kiflivel is drágának számít, holott régen tök olcsón lehetett megvenni. Na, de valamit csak kell enni :S
2011. máj. 28. 07:19
 30/35 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 23:46:

Először is: ki mondta, hogy magamról beszélek a 70 ezres keresettel? Hm?

Másik: nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom, és biciklivel járok melóba (merthogy 2 munkahelyem van, egy nappali, és egy részmunkaidős netes). Nem sírok, és nem kenem másra a bajom én sem (és egyetértek azzal, hogy nem ez a megoldás), mindössze azellen keltem ki, hogy itt egyesek valósággal kikérik maguknak, hogy bármilyen kaja luxus legyen... Én egész normálisan keresek így a két munkával, de tegnap direkt megnéztem az abc-ben, hogy 1000 ft az eper kilója... Hát kösz nem. Én tényleg úgy gondolom, akinek telik rá, és még az ablakon is ki tud dobni belőle, az örvendezzen, nekem meg mindegy, csak ne én legyek a közellenség, amiért ezen spórolok. És ne hüly.ézzük már le azokat, akik nem keresnek normálisan... Ilyen mélyre ne menjünk. És ehhez még az se kell, hogy igyon vagy cigizzen valaki... Elég nagy szemellenző kell ahhoz, hogy azt gondold, ma tisztességes, józan életű emberek nem nélkülöznek Magyarországon. Hogy a "nyomorogni" már szót ne is használjam.

Értőolvasni meg tanulj meg, mert baromira félreértelmezted a kommentemet. Esetleg olvasd el újra, és meglátod, hogy nem magam miatt vagy mások miatt sír a szám, hanem a bunklóság miatt, ami ömlik egyesekből, akárcsak belőled.

2011. máj. 28. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!