Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pár hét múlva vendégség lesz...

Pár hét múlva vendégség lesz nálunk. Milyen ételeket lehet elkészíteni ha?

Figyelt kérdés

kb 8 fő, egyszobás lakás(közeli baráti kör :),csak svédasztalos a megoldás. amikre én gondoltam: "csináld magad gyros",édes-omlós csirkefalatok

valami jó husis kajára is gondoltam,ami hidegen is jó.

bármilyen tipp jó! köszi előre is!

2011. máj. 4. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én stefánia vagdaltot csinálnék, az hidegen is nagyon finom. Mellé többféle saláta (pl. kukorica, burgonya, francia, uborka). A töltött husik is fincsik hidegen. Talán kis partifalatkákat is készítenék. Kiflit szoktam felkarikázni, vajjal vagy szendvicskrémmel megkenni, rá egy darabka szalámi, felvágott, egy karika uborka, egy kis kocka sajt, pirosarany, olívabogyó stb., és beleszúrok egy fogvályót.
2011. máj. 4. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Gombás töltelékkel töltött csirke hidegen is nagyon finom,feldarabolva szép hidegtálat készíthetsz belőle.

alája friss salátalevél, disznek paradicsomcikkek, kalif.paprika csíkok, negyedelt keménytojás, csemegeuborka stb.

Ugyanezzel a töltelékkel,plusz aszaltszilvával szoktam

nagyszelet pulykamell, vagy disznóhús szeletet is felgöngyölni és pirosra sütni. hidegen ferdén szelve

nagyon szép és finom.

színesborsos grillkolbászt is szoktam sütni, azt karikára vágva feldiszíteni,olajbogyó, fél koktélparadicsom, fél mini mozzarella átszórva fogvájóval.

/most is van a tescóban ilyen kolbász, egy csomagban 5 db van, különböző fűszerezéssel./

2011. máj. 4. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok, még ajánlom Neked a tavaszi tojástekercs receptemet, amit föltettem a receptgyár.hu-ra,de sajnos nem tudok linkelniha beírod a gugliba, rögtön kiadja.érdemes elolvasnod, mindig nagy sikere van a vendégek körében.

üdv.

2011. máj. 4. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fasirt golyók, lángolt kolbásszal töltött karaj, töltött hús, sülcsirke. Ezek mind nagyon jók hidegtálnak. Mellé francia saláta, vagy más majonézes saláta, esetleg tormakrémmel töltött gépsonka, sajtok. Én szoktam csinálni pici falatokat fogpiszkálóra feltűzve. Ez lehet szendvicsszerű, vagy amit én szeretek: egy karika virsli, egy kocka sajt, egy kocka ananász. Nagyon jó együtt.

Kicsi a helyed, igy semmiképpen nem ajánlok olyasmit, amivel ott akkor kell bibelődni, összerakni.

2011. máj. 4. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

töltött csirkemell többféleképpen elkészítve, sajtba, szalonnába göngyölve, gombakrémmel, tojáskrémmel, zöldségekkel töltve

fasírtgolyók, stefánia vagdalt,rántott hús, rablóhús

szendvicsnek is kitünőek, főtt virsli

tésztakenyrébe sült sonka, csülök, virsli, kolbász

bélszínroló, előre gyárott halrudak, sajtal töltött pulykamell stb.., tarja, sertésborda, szűzpecsenye sütve, főtt hús sajttal,

emellé rántott gomba, karfiol, cukkini is mehet mint zöldség

kukorica, francia, tojássaláta

savanyúság saláta, de sztem szendvicsnek mint vendégváró falatkák megcsinálva a legjobb

2011. máj. 4. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!