Ki milyen csokoládét szeret?
Figyelt kérdés
Én majdnem mint Gombóc Artúr de csak a minőségit.
A tejbevonó miksa-csoki például szerintem nem is csoki kategória.Ki ráz tőle a hideg!
De a Tibcsoki,a Milka vagy a 80%os étcsokik,trüffelkrémes ami kakaóporral van beszórva az jöhet!
2011. ápr. 18. 13:22
21/23 Tinker Bell válasza:
Ha valamilyen úton-módon kerül hozzánk a bűn rossz 20 forintos mikulásból vagy nyusziból, azt be szoktam olvasztani és a piskótatekercs töltelékébe keverem bele, vagy a muffinba tördelem. Így nem lehet érezni azt a szörnyű műanyag ízt.
22/23 A kérdező kommentje:
Szerencsére minket elkerülnek az ilyen mikulások és nyulak!
Általában odaadják a rokonok a rá szánt pénzt és én vehetem meg a gyerkőcöknek amit szeretnek!Régebben Anyósoméktól kaptunk ilyen hasmenéskeltő csokiutánzatokat,de kis adagokban elnyammogva azért az is elfogyott! XD
Ettetek már olyan csokit ami erős?paprikakivonatot tartalmaz,állítólag finom!Én még nem találkoztam ilyennel:O
2011. ápr. 19. 11:33
23/23 Tinker Bell válasza:
A Milkának volt ilyen szezonális táblás csokija. Csilis.
De talán a Cote d'Or-nak is van hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!